Wednesday, June 30, 2010

hai!

Hello....

Rasa macam lamanya tak hup-date blog terchenta ini...padahal baru 2 3 hari. hihihi... Ada 1001 macam rasa dan cerita nak dikongsi tapi...nanti lah! belum cari ayat ayat sesuai. Ye lah nyiah!nak tulis menda menda ni kene draft dulu macam nak draft surat bos. Hati pembaca nak kene jaga bak kata pepatah melayu "Cakap siang pandang pandang, cakap malam dengar dengar". Setuju? suka suka hati aku jer nak letak pepatah dan peribahasa ni, ntah releven ntah idak??

p/s: cik apple hijau ada banyak misi yang perlu diselesaikan. lain kali cik apple hijau sembang lagi ye! mission impossible ke cik apple hijau oiiii???

~Adios!~

No comments:

kawan. oh. kawan.

Dalam dunia ni kita ada macam-macam jenis kawan. ada kawan menangis sama-sama. ada kawan makan sepinggan tidur sebantal. ada kawan yang ...