Tuesday, June 22, 2010

Bidadari bidadari ku


Hahahha...melampau tak tajuk entri ni untuk my3princess?Ada sesapa yang nak jadikan menantu?atau calon isteri? hehehehe...boleh isi borang dari sekarang ye.

Bidadari bidadari ini akan diasuh menjadi bidadari yang penuh dengan ciri ciri ketimuran, pandai mengaji dan juga dalam hal ehwal agama Islam, bab masak memasak akan dilatih sendiri oleh bapa tersayang, menjahit dan mengemas, menghias rumah akan dicontohi dari ummi terchenta, bijak dalam pelajaran (kurang kurang ada degree) dan menjadi melayu yang tidak mudah lupa!

moral of the story: Ibubapa mana yang tidak mahu melihat anak2nya berjaya dalam hidup dan kerjaya. Setiap waktu mendoakan agar keselamatan, keberkatan hidup dan kesenangan mengiringi perjalanan anak2 tersayang.  Kasih ibu membawa ke syurga, Kasih bapa berkorban nyawa...hukhuk..macam cerita sedih P.Ramlee pulak!

~Adios!~

2 comments:

ms shadow said...

hahahhaha..cik apple hijau, nuar orang pertama yang akan isi borang jadi calon menantu..

apple hijau said...

Allllamak....akan ada menyambung warisan siti & datuk K dan aziz m.osman & puteri lily ker???? ish ish ish...hihihihihhihi...

kawan. oh. kawan.

Dalam dunia ni kita ada macam-macam jenis kawan. ada kawan menangis sama-sama. ada kawan makan sepinggan tidur sebantal. ada kawan yang ...