Thursday, June 10, 2010

Tolong lah....

Macam mana nak buat ni? Huk huk huk...

Aku mengidam!

Bukan mengidam sebab pregnant ye....

Tolong lah...Aku dah terpikat ni!!

Huwaaaah...

Aku termengidam sebab terpikat dengan jam tangan Fossil. huhu!

Harga nya ajer boleh buat bayar ansuran kereta sebulan.

Ada sapa sapa nak bagi hadiah bagilah jam Fossil yer...hikhikhik!perasan!!

~Adios!~

6 comments:

Ms Pearl said...

KAK??? beli saja. penat penat keja di kuli kulikan oleh orang orang besar besar yang khononnya bijaksana so sekali sekala memanjakan diri pasti tidak menyesal.

lagi pun esok dah tua kerepot kedut bagai nak kena streka takde maknanya yang nak pakai jam tangan fosil tuh AL MAKLUM KITA PUN DAH NAK JADI FOSIL TIME tu hehehehhe


so beli okey? :D

apple hijau said...

Oh dahling...i love u dahling...hahahaha! Aduh...harganya itu yang tak larat seh...

dah tua sok nak tengok nombor kat jam tangan tu pun dah tak nampak...hihihi

okey!nanti nak check duit dalam bank cukup ke tak cukup..hikhikhik..

Ms Pearl said...

akak beli tau!
kalau bulan ni tak cukup make it next month

takpe kak sekali sekala
penat cari duit keja pun penat
takkan la takde hadiah untuk diri sendiri.

lagi pun duit tu esok habis bayar bil je tak pun habis beli baju anak lagi :D

so beli okey
dah beli tayang kat blog! WAJIB! hokey? xoxo

apple hijau said...

Wokey! Kalau dah beli nanti meeemang wajib tayang di blog. kih kih kih...
Susah kalau dah jatuh hati kan Hani..

Ms Pearl said...

memang tidur malam tak lena mandi pun tak basah hehehhehehehe

apple hijau said...

hahahahaha...a'ah la mcm org berchenta..terkenang2.ngigau lg!

kawan. oh. kawan.

Dalam dunia ni kita ada macam-macam jenis kawan. ada kawan menangis sama-sama. ada kawan makan sepinggan tidur sebantal. ada kawan yang ...