Sunday, June 13, 2010

Tinggal Hangan Hangan ajer la...

Masa cik apple hijau pregnant anak pertama dulu...
Kalau dapat anak lelaki cik apple hijau berhangan hangan nak letak nama Tuah Iskandar bin Mohd Ghazaly. Hehehe...jangan gelak. Tapi Allah Maha Berkuasa. Nurul Ashiqin bt Mohd Ghazaly wujudnya.

Masa cik apple hijau pregnant anak kedua dulu...
Kalau dapat anak lelaki cik apple hijau sekali lagi berhangan hangan nak letak nama Jebat Iskandar bin Mohd Ghazaly. Wow! begitu klasik rupanya cik apple hijau ni. ekekeke...jangan gelak. Tapi Allah Maha Mengetahui. Nuruk Sakinah bt Mohd Ghazaly wujudnya.

Masa cik apple hijau pregnant anak ketiga hari tu...
Kalau diizinkan dapat anak lelaki cik apple hijau untuk kali ke3nya berhangan hangan nak letak nama Adam Iskandar bin Mohd Ghazaly. Hahaha...jangan gelak. Tapi Allah Maha Bijaksana. Nurul Aisyah Iman bt Mohd Ghazaly wujudnya.

Adakah cik apple hijau suka berhikayat? berhangan hangankan si Tuah dan si Jebat?
tetapi mengubah haluan pula? Adam, Idris, Nuh, Hud, Soleh....
oh tidak tidak....ada banyak sebab tapi sebab yang palin fofular ialah cik apple hijau sebenarnya peminat...ta daaa....Ally Iskandar! Hahaha...jangan gelak. Eh!kiut aper si Ally tu!cuma dia rendah skit la tak macam big apple ku iteewww..hikhik.

p/s: cik apple hijau dapat idea tulis entry ni bila k.Jun sebut nama Ally Iskandar tadi. Thanx k.Jun...

2 comments:

PKG JALAN MERU said...

Knp tak letak nama : Tun Teja / Puteri sangtubung / puteri sejinjang / puteri hang li po dan lain2 lagi nama girl melayu dlm hikayat2 melayu lama. . kelasik juga. . atau yg istimewa 'Markonah' tak de lagi dlm dunia nama tu. . hehehehe

apple hijau said...

Kalau nak letak nama yang ada Tun, Puteri dan yg seumpamanya cik apple hijau kene kawin dgn keturunan DiRaja dan yg seangkatan dengannya. hehehe...ni cik apple hijau kawin org kebanyakan jer jadinya tak boleh lah letak nama sebegitu.setuju??
Markonah??hihihihi...pe kata untuk anak yg akan datang Incik PKG letak nama iteewww utk anak Incik...
~Adios!~

kawan. oh. kawan.

Dalam dunia ni kita ada macam-macam jenis kawan. ada kawan menangis sama-sama. ada kawan makan sepinggan tidur sebantal. ada kawan yang ...