Wednesday, June 9, 2010

si Bangau atau si Apple??hmmm...

Cik apple hijau rasa kan... cik apple hijau nak tukar photo URL blog ni dari gambar si bangau tu kepada gambar apple hijau. Baca elok elok... gambar apple hijau BUKAN gambar cik apple hijau. hik hik hik.. Tapi nanti lah kene tunggu kami beli buah apple hijau untuk di 'snap' gambar nyer. Nama ajer apple hijau tapi kami tak makan benda benda masam macam tu! Kami makan buah buahan yang manis manis jer. Sebab tu kami ni manis manis belaka. hihihihi...

Atau pun biarkan sajer si bangau iteewww di siteewww???

si Bangau dari Colmar Tropicale, Berjaya Hill Pahang. 
vs
si Apple Hijau dari Tesco, Setia Alam (mungkin)


hmmmm...macam mana pulak dengan butterflies dan flowers???


Nanti akan ku fikirin ya!


~Adios!~

No comments:

kawan. oh. kawan.

Dalam dunia ni kita ada macam-macam jenis kawan. ada kawan menangis sama-sama. ada kawan makan sepinggan tidur sebantal. ada kawan yang ...