Sunday, June 6, 2010

Hahahaha...suka hati aku la Labi...

Mesti pembaca setia blog cik apple hijau ni dok kerut kerut kening...pasai entry sebelum ni ada lain macam skit, kan? betui dak? itu lah gara gara nak cepat. Tajuk asal nya Malu Nak tulis kat 'Mukabuku' tapi ceq tukaq jadi Si Rabun yang Tak Sedar Diri! Dia punya ceghita memang lah pasai Si Rabun tapi ada ayat ayat yang tak kena. Cik apple hijau malas nak edit balik entry tu. Biaq pi la, na? Tukaq tukaq nanti tak asli pulak, na!

Asalnya cik apple hijau nak ceghita pasai la ni semua orang dok sibuk nak ceghita pasai kehidupan depa kat 'mukabuku'!termasuk lah cik apple hijau. heeee.... Semua benda lah! sib baek depa beli spend* tak tulih kat 'mukabuku' tu! Cik apple hijau jeles ka? No no no..! idaaak... cik apple hijau tak pernah jeles kat orang! cik apple hijau sebenarnya nak tulih gak kat 'mukabuku'tu bgtau yang ceq ni tertinggai kacamata tapi bila ceq pikiaq balik tak perlu la...malu na! cik apple hijau ni kan pemalu lagi penyegan! hik hik hik..

p/s: sukahati ceq lah nak tulih lagu mana na..

Adios!

No comments:

kawan. oh. kawan.

Dalam dunia ni kita ada macam-macam jenis kawan. ada kawan menangis sama-sama. ada kawan makan sepinggan tidur sebantal. ada kawan yang ...