Friday, June 4, 2010

Ucapan Terima Kasih.

Ramai orang yang tidak mengambil berat tentang kalimah ini. Menganggap nya remeh. Pada cik apple hijau kalimah ini menggambarkan keperibadian seseorang.

Dulu, cik apple hijau ada sorang bos. Perempuan. Dia tak pernah lupa untuk mengucapkan terima kasih walaupun kita cuma bawakan surat khabar untuk dia. Tapi dia dah pencen. Sejuk hati bila orang ucap terima kasih kat kita, kan? Rasa dihargai.

moral of the story: Tak perlu nak beli hadiah mahal mahal untuk orang yang dikasihi. Ucapan terima kasih yang ikhlas sahaja boleh membahagiakan! Tapi kan big apple kalau u belikan i kasut yang i ndak tu laaaagi bertambah tambah sayang i kat u! Aaaahahahahaha!

No comments:

kawan. oh. kawan.

Dalam dunia ni kita ada macam-macam jenis kawan. ada kawan menangis sama-sama. ada kawan makan sepinggan tidur sebantal. ada kawan yang ...