Sunday, June 6, 2010

Babah & Baby

Mari kita lihat apa yang dua beranak ni buat. Patut lah senyap jer budak kecik ni rupa rupa nyer dok tolong babah dia...hmmmmm...boleh caya ke little princess ni??

Jom! Layanzzz...

Baby : Babah...baby tolong babah yer...(sebenarnya nak main tools yang macam macam bentuk tu!)

Babah : Baby jangan main barang barang tu. Banyak dah hilang babah punyer tools. Nak guna semua tak de. (Babah sedikit mengomel). 

Baby : Babah tak nak guna yang ni kan? Baby simpan kan ye. (dalam hati : waaah...best best..boleh buat korek tanah kat pasu bunga nenek ni..hihihihi!)

Baby : Ummi...sok besar baby nak keje jadi mekanik bley? Boleh tolong babah...hehehehe
Ummi : No no no!

Babah : Dah siap. baby tolong babah kemas barang barang ni.
Baby : Nanaaak....baby nak minum susu.. (sambil berlari ke arah ummi)

Sapa yang kemas? Ummi jugaaaak....hehehehe tak lah. Babah lah kemas. Tidak ada kene mengena dengan Ummi.

Adios!


No comments:

kawan. oh. kawan.

Dalam dunia ni kita ada macam-macam jenis kawan. ada kawan menangis sama-sama. ada kawan makan sepinggan tidur sebantal. ada kawan yang ...