Tuesday, June 8, 2010

ayat ayat cinta 2

Petang yang indah.

Try and error!

Tiba tiba menjadi. heheheh

tapi tak boleh nak di edit plak.

This song dedicated to my old fren yang lama tak jumpa walaupun dah 'jumpa' cuma belum berjumpa tak tahu bila boleh jumpa.  hik hik hik. Tak de apa apa maksud cuma i loike this song. Just nak kongsi bersama my old fren iteww. Buat pengunjung tetap blog cik apple hijau, maaf terjiwang karat plak entry kali ni. Enjoy urself!

Adios!

4 comments:

PKG JALAN MERU said...

Semoga cik apple hijau dapat berjumpa dgn kawan lama itu. Amin.
Pastinya dia pun tidak sabar untuk berjumpa puteri yg dicari selama ini.

apple hijau said...

Hahahaha...ontah la heh! eden pun tak tahu camno? eh!mano ekau tahu dio pun nak jumpo den? den bukan puteri lagi den dah jadi permaisuri la..apo pun TQ yo sbb mendoakan.Amin..

PKG JALAN MERU said...

sy tahu lah. . . sbb sy ade magik. . hehehehe

apple hijau said...

banyaklah awak punyer magik! colour magik ade lah... hehehehe

kawan. oh. kawan.

Dalam dunia ni kita ada macam-macam jenis kawan. ada kawan menangis sama-sama. ada kawan makan sepinggan tidur sebantal. ada kawan yang ...