Wednesday, June 9, 2010

Coming up Next...

Beberapa tajuk yang ada dalam kepala cik apple hijau untuk dipersembahkan kepada pengunjung setia blog Butterflies & Flowers. Hihihihi...

1. Jeng jeng jeng part 2.
2. Blogger mesti ada dot dot dot...
3. Terleraikah Rindu ini? (Macam tajuk novel plak. kan?)
4. Berkemas.

Apa lagi yer?  Cukup cukup la tu. Ini pun tengah carik idea nak tulis apa.

Tapi mungkin tajuk akan dikomersilkan untuk menarik perhatian pembaca pembaca dan tidak mengikut urutan di atas ye tuan tuan dan puan puan. Ceh ceh ceh... tajuk kenelah vouge, betul? Walaupun isinya entah apa apa. Kalau setakat tajuk entry ala ala karangan budak sekolah skima jer sapa nak baca.. hehehe pandai jer aku ni.

p/s: Cik apple hijau saaaayang korang yang selalu baca blog ni! huhuhu!!

Adios!

No comments:

kawan. oh. kawan.

Dalam dunia ni kita ada macam-macam jenis kawan. ada kawan menangis sama-sama. ada kawan makan sepinggan tidur sebantal. ada kawan yang ...