Friday, June 11, 2010

Girls Day Out! part 2 - sesi makan makan

Hah!inilah masa yang dinanti nantikan. Walaupun ada yang cakap tak nak makan cukuplah dapat bersantai di rumah Dr Yati ni tapi...itu hanyalah omong omong kosong sekadar memeriahkan suasana dan mengambil hati tuan rumah. hahahaha...orang berbudi kita berbahasa..mana boleh tak makan. Jom jom...

Layanzzzzz

Ye. Sila sila jangan malu malu ye.

Aik!nak makan apa pun nak discuss dulu ke k.jun, k.mai?k.ida steady jer...hihi!

Sambil posing sambil makan... k.ida dah menyinsing lengan baju, tandanya?ready untuk...seraaang!!!

Di antara menu yang dihidangkan (gambar ehsan Ms Shadow) cik apple hijau syok snap tempat lain.hikhik..

and.....my plate! banyak kan cik apple hijau makan patut lah badan dah ... Diet? tak de makne nyer!

Biskut paling sedap. Teh paling sedap tak sempat nak snap, laju jer masuk kerongkong sedap sangat. Pastu perut pun sedap jer kembung.

Acara yang ditunggu tunggu. Bergambar kenangan bersama tuan rumah. Cik apple hijau tak de sebab jd fotographer nyer. Cik apple hijau kan blogger jd kerja2 macam ni memang biasa. (poyo!) hikhikhik...

Inilah tuan pada rumah yang tersergam indah iteewww. Thank you Dr. Terima kasih pucuk ubi di atas jemputan ini. Semoga rezeki akan lebih melimpah ruah....Amin! 

Aduuuuh! letih mak meng'upload' gambar gambar ni nyiaaah oii! hal-maklum lah mak guna berukben cap ayam jer. Korang layan jer la mana yang ada. Lagipun mak dah transfer semua gambar kat PC korang kan?

~Adios!~

No comments:

kawan. oh. kawan.

Dalam dunia ni kita ada macam-macam jenis kawan. ada kawan menangis sama-sama. ada kawan makan sepinggan tidur sebantal. ada kawan yang ...