Friday, June 11, 2010

Girls Day Out! part 1

Hari Jumaat yang indahnya...hehehehehe

Jemputan eksklusif dari Prof Madya Dr Norhayati Mohamed ke rumahnya di Kelab Golf Sultan Abd Aziz Shah, Shah Alam. Peeeeergggghh...wa cakap lu...tengok lah sendiri ye tuan tuan dan puan puan.. bagi staff lelaki jangan jeles..tengok gambar ajer la korang...

Layanzzzz...

Perjalanan tengahari ini ditaja oleh Nissan Serena Ms Shadow.

Ms Shadow memang pemandu profesional. Tak caya? tengok je la gaya dia memandu tu... tak padan dengan kecik. hehehehe....Fuuh!berpeluh....bila dia tekan minyak.

K.Zaidar : Korang kat belakang tu duduk elok elok, jangan nak memekak berkaraoke bagai. Akak sakit  kepala ni! 

Aku : Ye lah kak...kitorang berposing je ni...
(apasal gambar jadi macam ni?) suka hati kau la labi...

Salah satu pemandangan dalam kelab golf sebelum sampai rumah PM Dr Yati.

Mamat guard ni bising bising plak bila orang ambik gambar dia. Orang nak masukkan dalam blog pun tak nak. Apa da... haku peduli hapa!

Melaram dulu. Itu sudah pasti. 

Lagi lagi melaram. Gemuknya cik apple hijau! Tak boleh jadi ni...tak de makna nyer...hikhikhik.

Ketibaan tetamu yang lain. Group kami yang terawal sampai so tugas cik apple hijau la snap gambar tetamu yang baru sampai. huhuhu!

 k.Z, k.Das dan cik Sue. Model terbaru PPS. Pheeeeewwwwwiiiittt....

 Yang kat belakang tu leka melihat pemandangan luar. Yang duduk tu plak leka berposing.

 Ya ampuuuuun....gedix sungguh! 

Aduh...letih nak upload gambar. Ini baru sesi bergedix gedix belum sesi makan makan dan sesi berfoto foto.

To be continued...

~Adios!~

2 comments:

ms shadow said...

pemandu profesional biasanya bawak keta manual ni cam skema jek bawak keta outo...pastu cam bas kecik pulak..

miss nak bawak keta manual cam dulu...

apple hijau said...

hihihihi...sbb dh pro la kene bwk kete auto plak. dua2 type bleh bwk...
kecik bukan sebarang kecik 'bas kecik' tu Ms Shadow...

kawan. oh. kawan.

Dalam dunia ni kita ada macam-macam jenis kawan. ada kawan menangis sama-sama. ada kawan makan sepinggan tidur sebantal. ada kawan yang ...