Wednesday, December 1, 2010

Penangan MPH!

Orang kata kalau dah berjanji kenelah tunaikan... Layan jer la gambar ye..

ups! sori... kene telengkan kepala...

Kisah Haiwan Makkah tu dah beli lama dulu masa join Konvensyen Kaunseling bulan Oktober (kalau tak silap) tapi dok sorok kat ofis dulu. Tak boleh bagi awal nanti tak baca buku sekolah plak ~ untuk Qiqin.

Puteri Kemilau Cahaya. Buku bersiri. Sedang dalam proses untuk mengumpul tajuk2 lain dalam siri ini ~ untuk Qiqin juga.

Koleksi Cerita Dongeng Terkenal ~ untuk Nina. Mencari buku untuk anak dara yang seorang ini lah yang paling susah. Berpusing2 dalam MPH nak mencari buku yang sesuai. Nasik baik jumpa. Inipun last copy. Ada rosak sikit dpt diskaun 10% SAHAJA...tak kisah la labi...

My Baby ~ ofcoz untuk baby Aisyah Iman. Ummi & Babah pun suka tengok buku ni. hikhikhik...sweet ajer..

Buku untuk Ummi??? 3 buah buku. 2 buah buku ala ala motivasi. 1 novel : Cinta Sufi ~ RAM. dah lama berangan nak beli novel ni.

Dukacita dimaklumkan...ketiga2 buku tersebut satu pun BELUM habis dibaca tapi dah berangan nak beli 3buah novel lagi!! uwaaaa...senarai menunggu panjang berjela kau..haha! novel pun novel la nyiah...dalam novel pun ada ilmu gitu.. layan blues bak kata sifu Hani.

moral of the story: Kalau parents suka pergi kedai buku jangan marah kalau anak2 pun suka buku!

~Adios!~

5 comments:

shida mj said...

baguslah anak2 suka buku, jgn dilarang..sediakan aje bajetnye..huhu

izzatul atiqah azhar said...

cinta sufi sangat best :)

moral of the story : jangan salahkan diri sendiri jika duwet abes untuk membeli buku kerana itu adalah ilmu .. hehe

AngahSayang2314 said...

bagus kecik dah didik anak suka pada buku

apple hijau said...

@ SMJ ~ tu yg tak boleh selalu pegi tu...waktu dpt gaji boleh la..kalau tiap minggu...gigit jari emaknya.

@ atul ~ duit duit...di mana kau duit..knp tak de org bg free jer atau jual buku dgn harga yg murah erk?

@ angahsayang ~ diorang tu memang suka baca buku tapi tak reti nak menjaga buku masing2..geram jgk..

Fiqas said...

Cah, JS buat promosi, jom rembat lagi, tambah koleksi...

kawan. oh. kawan.

Dalam dunia ni kita ada macam-macam jenis kawan. ada kawan menangis sama-sama. ada kawan makan sepinggan tidur sebantal. ada kawan yang ...