Thursday, December 16, 2010

Aktiviti Sebelum Tidur

Inilah aktiviti yang dibuat dek tuan puteri kecik sebelum beradu. Warna warna, katanya. Tak nak mewarna atas meja nanti bertabur semua pensel warna. Dia malas nak kutip la tu.

Layaaann...
Penuh konsentrasi..khonon!

mewarna ke menconteng nak oii?

Ta daaa... Ini lah hasilnya. Kerja tak siap ni namanya. Suka hati kau lah...

Ini dah start boring la ni...dah tersasar jauh dah pensel warna tu.

 Apa plak yg digeramkan ni???

O ooo!! Ummi...nak kencing! ah sudah.. ha ha

Lagi satu aktiviti utama nya ialah membelek2, merenung2 ala ala membaca buku kegemarannya. Aktiviti yg ini tak boleh nak snap sebab...ummi si penglipur lara ini akan turut serta terlelap selepas membaca buku sambil menguap tak sudah2..heh!

p/s: Sape nak tolong setlekan aktiviti ummi setiap malam sebelum tido? cuci pinggan mangkok, lipat kain dan gosok baju?

~Adios!~

4 comments:

shida mj said...

nab rutin kerja domestik itu memang tak pernah habis selagi kita bernama perempuan, isteri dan ibu..huahuahua

Prince Halilintar said...

CAH: ape lagi bodek la si Big Apple tolong wat kan..haha

apple hijau said...

@ k.shida ~ bibik tu ada gak gaji,kan? heheh!

@ Prince ~ tak boleh bodek dah sebab dia dah jadi cheff..hi hi

Fiqas said...

Cah ~ yg tu tak ada sapa nak tolong setel dah...sesekali blh pass kut kat big apple tu...:)

kawan. oh. kawan.

Dalam dunia ni kita ada macam-macam jenis kawan. ada kawan menangis sama-sama. ada kawan makan sepinggan tidur sebantal. ada kawan yang ...