Wednesday, December 15, 2010

Jalan2 makan hangin siri1@Disember2010

Assalamualaikum dan salam 9 Muharram...Puasa ker? tahniah bagi yang berpuasa. Yang tak puasa...esok masih ada...10 Muharram.

Kesibukan membuatkan haku kehilangan idea idea jiwang..ha ha...memandangkan lama tak post n3 meh la kita layan gambar 3princess ni..

Ta daaaaa....
Baby Iman dengan rambut baru nyer..hehehehe...
cuba tengok kat tangan dia tu ada apa? hahahahha anak sape la tu?

babah aka big apple n 3princess



Kuda ku lari gagah berani...lari lah...kuda ku... heheh! i loike that song.

Kami bukan berada di I-City kami berada di Sunway Lagoon.

Cuba tengok gaya 3princess tu. Ummi nyer pun tak tau mana diorang ni dapat idea buat gaya cam tu. Budak2 zaman sekarang...

p/s: Poyo jer tajuk kat atas tu. Siri 1 ~ macam lah lepas ni ada siri 2 siri 3..huhuhu..

~Adios!~

10 comments:

izzatul atiqah azhar said...

comel gambar2 di atas ..

mane gmbar umminya ???

ade kan siri ke 2 ...

he he he

apple hijau said...

hi hi hi...iye tak iye la...gambar ummi tak de...

siri ke2..tungguuuuuu...InsyaAllah.

Prince Halilintar said...

gambar CAH gan Big Apple berdua taw..yg romantik sket..haha:p

apple hijau said...

Wow! gambar berdua??
ha ha ha...bisa di atuuuuurr...
gambar kawin la cam tu kompem romantik:P

Prince Halilintar said...

gambar kawin tu remaja sgt la CAH..hehe..gambar tgh berdancing ke gan Big Apple..haha=)

shida mj said...

terserlah kegembiraan anak-anak..
hajat dah kesampaian la ni..ke ada lagi hajat lain..hehe

AngahSayang2314 said...

hehehe sempat lagi tue ambil gambar kat situ hehehe

sariah said...

Dah besar2 anak Cah ne kan...riang ria je nampak...apa2pun i tunggu siri ke2 nak tenguk gmbar umi n daddynya riang ria pulak...jgn duduk renggang2 tau...hehehe

apple hijau said...

@ Prince ~ dancing??gulp..blurp blurp blurp...hihihi

@ k.shida ~ hajat sebenar nak tengok Peter Pan the musical tapi lewat sampai...tgk kat paper hr ni mcm best jer..sob sob sob..

@ angah ~ 3princess tu suka berposing...

@ k.sariah ~ pheeewwwit..tu yg tak boleh tepek kat sini tu...rapat2:D

Fiqas said...

seronok la budak2 berjalan2 ek..tak pernah lagi bw hero saya ke sunway ni...

kawan. oh. kawan.

Dalam dunia ni kita ada macam-macam jenis kawan. ada kawan menangis sama-sama. ada kawan makan sepinggan tidur sebantal. ada kawan yang ...