Sunday, December 12, 2010

Happy Monday...hopefully

Waaah...speaking London pepagi ni..heheheh.

Berakhir sudah hujung minggu yang menyakitkan, memenatkan, membosankan...bla bla bla...

Di pagi Isnin yang sejuk di dalam terik di luar tetiba teringin pulak nak tengok wayang. Maka, CAH pun text la suami terchenta...

"Teringin nak tengok wayang la bang...Hantu Kak Limah Balik Rumah...bawak anak2..macam best jer...hahaha gilo!"

Masa dia dpt text ni kompem dia kata..isteri dia ni normal ke dah tak normal...tetiba ajak tengok wayang!siap nak bawak anak2 lagi tu. heh!

Apa tak nyer...mak tak pernah jejak kaki kat panggung wayang nyah oii..walaupun sekali...betapa 'suci'nyer mak ni..ha ha ha..

Balasan text dari big apple..."Kak Limah jadi hantu, kat mana tu?"

Aisey....kojo jo tau eh suami den nih... semuo eh dio tak tau.

So, apa kesudahan cerita CAH ni? dapat pergi tengok atau hangan hangan ajer...

p/s: walaupun tak happy sangat kita kene buat2 happy supaya kita akan happy sepanjang hari..Happy Always..ha ha!

~Adios!~

16 comments:

shida mj said...

ms pearl kata cite best..klu nak tengok seelok-eloknya booking dulu..klu tidak kena berbaris pjg dua lane..
nak gi tengok gak..hikhik

apple hijau said...

jom kita gi sesama, nak? hehehe...kosongkan ofis...papa bukan kisah pun...muahahaha.

Ms Pearl said...

HIGHLY RECOMMENDED! hahahahhahahahahah

ke ba bom!

Prince Halilintar said...

meletup citu best diorg kate..elok la ajak family tgk2..best taw..hehe

p/s: hajat tertangguh lagi..

izzatul atiqah azhar said...

cah : nak ikut bleh x .. he he he

apple hijau said...

@ Hani ~ kalau dah hani kata gitu...kompem cite tu best..hehehe...

@ Prince ~ kenapa tertangguh? tak pe...ada siaran ulangan..ha ha

@ Atul ~ nak ikut ke? boleh..tapi 'dak kecik' kene mintak permission dari 'dak besar' dulu..ok?

AngahSayang2314 said...

wah nak terjah pawagam ke??? hehehe

apple hijau said...

hangan hangan jer ni angah...tak berani nak cakap lelebih...tak jadi pegi nanti meraung plak..heheh!

Fiqas said...

ramai org cakap citer ni best...apa lagi cah, heret jek big apple tu pegi..kang tak pegi kang cah pulak jadi hantu nye...

apple hijau said...

@Fiqas ~ tak larat nak heret big apple. hi hi hi hi....

izzatul atiqah azhar said...

"dak besar ?"

x yah mintak izin pun ..

bia je .. he he he ..

apple hijau said...

dia pun nak ikut jgk..kesian dia..hajat tertangguh lagi nanti..ha ha

AngahSayang2314 said...

bukan apa apple masalahnyer ada budakk kocikkk...tak ada sapa yg tolon jga

izzatul atiqah azhar said...

hajat tidak kesampaian ... he he he

dak besar , i'm sorry ...

Prince Halilintar said...

"dak besar" nak majuk la camni..hahaha:p

apple hijau said...

@ dak besar n dak kecik ~ yg ni korang setle sendiri...CAH tak campur...kalau nak bwk CAH sekali pun okey ha ha:LOL

kawan. oh. kawan.

Dalam dunia ni kita ada macam-macam jenis kawan. ada kawan menangis sama-sama. ada kawan makan sepinggan tidur sebantal. ada kawan yang ...