Thursday, December 2, 2010

Lagu Gatal..hihihi

Apa sudah jadi?

Dari lagu ala ala islamic/nasyid...
Menjemput Bidadari ~ Seismic

BERTUKAR!!!

ke lagu ala ala gatal...
bunyi jer macam gatal
cuba dengar betul2
tak gatal pun

Trouble is a Friend by Lenka ~ carik la sendiri kat 4shared tu yer dahling2 sekelian...tak pun uols bukak jer la belog ni..ngeh ngeh ngeh...

p/s: kredit to cik nurul. kidnapped lagu henpon dia. cik nurul, sila tukar kagu henpon anda ye...muahahahhaha. kacang lupakan kulit sungguh!!
~Adios!~

9 comments:

Nur said...

aw..awww...
hahaha

i nk tukar lgu hp!! oh no gulz... u yg kidnap tau..
aw..aww..

ape2 pon..
aw..aww...

wwweeeeeeee...........

apple hijau said...

cik nurul sayang...

trouble will find u
no matter where u go oh oh

no matter if youre fast
no matter if youre slow oh oh

hihihi...

shida mj said...

fuhhhh!! bestnya..rasa nak goyang2..apalagi..jom le reramai..

apple hijau said...

tak cukup nafas nyanyi lagu ni..dah tuwe...hikhik

sesuai untuk senamrobik ni kan k.shida...

nenek kebayan...sila komen..ha ha ha

Prince Halilintar said...

dah lame xsenamrobik..skrew pinggang ni da berkarat,bile nak longgarkan ni??haha

apple hijau said...

Betul tu Prince. Jgn kata senamrobik..naik tangga ke tgkt 5 ni pun tak pernah mana tak karat skrew..

Fiqas said...

pernah dgr lagu ni...best jugak..

apple hijau said...

fiqas, sesekali letak lagu rancak best jgk...tukar selera.

Harap semua org suka.

sariah said...

Bestnya ari ni melayan perasaan sambil dgar lagu..wowww...memang kacang dah lupakan kulit....
Bila nak start semula senamrobik ye...sesekali ku rasa teringin....

kawan. oh. kawan.

Dalam dunia ni kita ada macam-macam jenis kawan. ada kawan menangis sama-sama. ada kawan makan sepinggan tidur sebantal. ada kawan yang ...