Tuesday, December 28, 2010

R.I.N.D.U...

Saat ini aku sangat rindu
rindu pada dia yang entah di mana
ingin ku seru wajah itu
agar dia selalu menjelma di minda

Tika ini aku sangat rindu
rindu pada dia yang hilang dari mata
ingin ku laung nama itu
agar dia tetap hadir di jiwa

rindu pada rasa - manis masin masam
rindu pada bentuk - bulat atau segi 4sama

aku sangat rindu
rindu sangat aku
sangat aku rindu
rindu aku pada CARROT CAKE!

huhuhu!

psssssttt...uols ingat iols ni rindu siapa? hehehe...kalau nak order kek ini kene fikir dulu sebab nanti hanya cik apple hijau dan big apple saja yang beriya iya makan sedangkan 3princess cuma suka pada acara potong memotong sahaja. kesedapan kek karot ini sudah terasa rasa di lidah iols ni..errmmmm...

~Adios!~

7 comments:

izzatul atiqah azhar said...

ye ye gat rindu kat sape td ..

rupenye makanan ..

x patut :P

✿....rossa alina....✿ said...

hihihi..klakar la acik ni..haaa!!!nak jugak!! ;p

shida mj said...

bila rindu datang lagi
apa yang nak dikisahkan lagi
segera telefon kawan mai itu hari
pasti dia datang lagi
apabila menikmati
apa yang dihajati..
gerenti suka hati
~adios~

apple hijau said...

@ atul ~ hehehhe...terpedaya eh..

@ alin ~ nanti kalau jadi beli akan acik hantar ke belakang sikit...sikit jer taw..:D

@ k.shida ~ hehehehehe...kene fikir jgk ni...kira2 dulu RM dlm beg dh kureng banyak sbb ambik rusa itu hari..haha.

Adnazthie said...

Assalam..Zainab

He he he, bilaku rindu, aku tersebut namamu..

Fiqas said...

aduh Cah...igt kan rindu kat sy tadi..hahaha...kek carrot rupanya,..untung jugak jadi kek, ada org nak rindu rindu.,..

apple hijau said...

@ Adnazthie ~ k.mila, tu tandanya kek k.mila memang superb...hingga menjilat jari kalah KFC..hehe

@ Fiqas ~ hihihihi...rindu kat kek tak de org marah..:P

kawan. oh. kawan.

Dalam dunia ni kita ada macam-macam jenis kawan. ada kawan menangis sama-sama. ada kawan makan sepinggan tidur sebantal. ada kawan yang ...