Saturday, December 11, 2010

Hajat tak sampai...

sedih.

sakit hati.

rasa nak menangis pun ada.

tak kisah lah orang nak kata apa. Macam budak2 atau tak matang atau apa2 ajer lah...

uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......sedih siut! hambik kau keluar perkataan yg tak sepatutnya!

p/s: korang ingat senang ker nak dpt tiket free harga RM73/person x 5 ???? kalau nak harap duit sendiri memang tak de laaa.... it's FREE okey. Free! tak tau nak salahkan sapa. Adalah tu hikmahnya ~ Pujuk hati sendiri. Penat lah asyik nak pujuk hati sendiri jer....

~Adios!~

7 comments:

izzatul atiqah azhar said...

c.a.h kenape ?

tiket air asia eh ?

shida mj said...

sabar ye..nab
dulu k.shida pernah dapat tiket pergi bercuti..last-last tak pergi sebab husband tak boleh bagi komitmen..geram sekejap.

apple hijau said...

@atul ~ uwaaaaaa...sob sob sob...tapi hari ni dah ok skit dah...

@k.shida ~ geram kan..dah nasib badan. terima ajer lah..

sariah said...

Apalah Cik Apple hijau nie...tu pun nak digeramkannya...itu semua permainan dunia aje...hehehe

Fiqas said...

Cah, knp tak guna tiket tuh?
tak pe tak pe, nnt2 tu ada la rezeki lain..

apple hijau said...

@ k.sariah ~ sikit je tu kan...saje mengada2..heheheh!

@ Fiqas ~ masa sampai ke tempat kejadian => time out..heh heh!

Fiqas said...

uikss...tu salah sendiri tu...sapa srh lambat..tau la free....

kawan. oh. kawan.

Dalam dunia ni kita ada macam-macam jenis kawan. ada kawan menangis sama-sama. ada kawan makan sepinggan tidur sebantal. ada kawan yang ...