Thursday, December 2, 2010

Otai? dah tak otai daaah...

Panas di luar...sejuk di dalam...

Fuuuh...berpeluh!

Beberapa hari ini keOTAIan ku dalam pemanduan dan meletakkan kenderaan dalam kotak parkir yang ku semai sejak 14 tahun lalu tercabar dan tercalar!

Sedih gila. Tak pernah terjadi haku gagal dalam bab2 memakirkan kenderaan ni. Tak kira jenis parkir pun! huhuhu.. berlagaks! sila weeerk sekarang..

Time ni lah haku terhengat kan kekasih lamaku yang kecil comel lagi bulat iteww. Rindunya sama dia. Tapi nak buat camna jodoh kami tak panjang. Cinta tidak kesampaian...uish..lain macam pulak bunyi nyer ni..hikhikhik.

Kanda, walaupun kanda gagah perkasa tetapi dinda masih teringat2 dan merindui kekasih lama dinda itu. huk huk huk...

*Kanda - Si Tero (N) ~ kegagahan nya memang tidak boleh disangkal lagi. Tapi tak larat seeh nak masuk parking lot yg comel2 especially parking lot bawah tanah tu.

**Kekasih lama - Thunder! Thunder! Thunder Caaaat... Lambang thunder cat ajer dek noon. 2 pintu plak tu. Comel. Cute. Bulat jer belakang dia. Rindu sangat2 sama dia! Si Hitam manisku Neo.

p/s: Rindu yang tidak pernah terlerai... Adakah aku hanya bertepuk sebelah tangan?? dah tak de makna nyer dek nooon..

~Adios!~

8 comments:

shida mj said...

rindu gak kat si hitam menawan pojaan hatiku..muahahahaha

Prince Halilintar said...

jodoh CAH gan neo tu xlame nak wat camne kan...heehee..ala cah jgn salahkan diri,salahkan parkir tu kecik sgt ruang..hahaha

apple hijau said...

@ k.shida ~ rindu gak nak naik si hitam k.shida yg gagah perkasa itu...hihi

@ Prince ~ saman jer MBSA tu..pesal buat parking lot kecik2. nak save bajet la tu..miahahahahha

AngahSayang2314 said...

sabar ye apple kat umah angah pun macam tue gak kecik jer pakir gak.... ada rezeki kita beli umah besar yerrrrrrrrr

apple hijau said...

betul tu angah. rumah besar...parkirnya jugak besaaar...hahahha

Fiqas said...

cah, saya bab parking mmg fail...hhehhehe...

apple hijau said...

Fiqas, practise make perfect...tapi yg dh bertahun ni pun fail jgk...uwaaaaa...

sariah said...

Hitam itu menawan...hitam itu rupawan..hitam itu kegelapan...hitam itu pujaan..hitam itu kemanisan...hitam itu hitamlah...mana boleh putih...apalahhh...

kawan. oh. kawan.

Dalam dunia ni kita ada macam-macam jenis kawan. ada kawan menangis sama-sama. ada kawan makan sepinggan tidur sebantal. ada kawan yang ...