Sunday, December 26, 2010

C.O.U.N.T.D.O.W.N

Assalamualaikum.....

Boleh ke ini saja intro dan n3 Cik Apple Hijau kali ni??? ha ha

Lama sangat cuti sampai tak tahu nak tulis apa da.... CAH kehilangan kata kata? atau ketiadaan idea? atau mungkin juga sudah lama tidak membaca novel? heh!

Kira punya kira punya kira....CAH ada 3 hari penuh sahaja untuk menyelesaikan kerja kerja yang terbengkalai sebelum tibanya 2011 yang pastinya akan lebih mencabar...fuuuuh!

psssssttt....Tahniah untuk pasukan Malaysia. Kegembiraan hari ini tidak memungkinkan kita akan memperolehi kegembiraan hari esok. Kemenangan hari ini juga tidak menjanjikan kemenangan terus terusan menjadi milik kita. Kecekalan, kesabaran, kekuatan fizikal dan mental, berusaha, berdoa dan bertawakkal ....semoga impian kan terlaksana! Walau siapa pun kita. walau apa pun bangsa kita. walau apa pun agama kita. walau apa pun pegangan politik kita. Kita akan tetap bersatu menyokong dan menjulang Negaraku Malaysia!! tetiba bersemangat patriotik plak..he he he.. Siapa kata rakyat Malaysia tidak bersatu?

~Adios!~

8 comments:

Fiqas said...

salam Cah, lama tak update...bz benor..
Hilang idea? tak pe, seru balik , nnt dtg la tu idea nyer...

Miss Nurun said...

salam, semoga tahun 2011 ni doa2 kite semua dimakbulkn Allah.

apple hijau said...

@Fiqas ~ ku seru nama mu...:)

@ Miss Nurun ~ Amiiin...usaha pun kene berganda ganda lagi kan..:D

Prince Halilintar said...

kemana hilang sumber aspirasi CAH untuk menulis blog ni??cakap2 sape curi..hehe.mayb sebab enjoy sgt tu bercuti gan family..masih ada beberapa hari lagi ni untuk settlekan semua keje cah tu b4 tahun 2011 nanti..semoga terus berjaya..=)

apple hijau said...

@ Prince ~ bukan ke hari tu CAH bg kat Prince sebelum CAH cuti...Prince buat2 lupa plak tak nak pulangkan..hehehe...:P

shida mj said...

cah ermmm..apakata cite percutian yg romantik aritu..mesti byk idea..ekekekekek

sukan, itu pasal akak suka, bersatu tak kira siapa.

AngahSayang2314 said...

sama lahh ngan angah

apple hijau said...

@ k.shida ~ tau k.shida memang suka sukan...cakap lah sukan apa pun boleh cerita punya, betul tak? hihihi :D

percutian romantik?? hahaha..

@ Angah ~ jom kita sesama fikir camna nak carik idea ni..:)

kawan. oh. kawan.

Dalam dunia ni kita ada macam-macam jenis kawan. ada kawan menangis sama-sama. ada kawan makan sepinggan tidur sebantal. ada kawan yang ...