Friday, December 10, 2010

salam malam

Apa mimpi post n3 malam2 ni?

walaupun mata ku sudah mengantuk. Badan pun sudah keletihan gara2 berfoya foya tengah hari tadi bersama otai2...ku gagah kan jua nak menaip nih...

Sebenarnya amat jarang CAH beronline di malam hari. ape lagi blogwalking ler...meninggalkan jejak jejak bertapak kat blog2 mereka2 yg ku sayang...hik hik hik.. mereka sgt baik dan rajin menziarah Butterflies & Flowers nih..terharu. Ada yang  bagi award lagi...kelazzz gitu. Tapi malang nyer masih belum berkesempatan nak ambik. Nanti CAH ambik yer...

Malam ini cuma si kecik jer yang ada. Kakak berdua tu tidur di sekolah sebab salah satu program bengkel ialah sesi qiamullail. Biarkan. Biar kakak bedua tu belajar rasa susah. Kalau di rumah semua nak ada depan mata. Panties pun suruh ummi carik letak depan mata. huh! memang sangat manja anak2 ku itew..seperti ummi nyer juga...perasan!

Tinggallah si kecik tu main sorang2 dia...

bye...nak tidur dah... assalamualaikum & love all of u!

p/s: rindu awak!

~Adios!~

3 comments:

izzatul atiqah azhar said...

seperti ade sesuatu online mlm2 ... hehe ..

thankz meninggalkan jejak mu di belog ku :)

apple hijau said...

..kerana aku merindui mu...hik hik hik..

1000thanx jgk utk atul..

Fiqas said...

cah, rindu awk jugak...hahhahah

kawan. oh. kawan.

Dalam dunia ni kita ada macam-macam jenis kawan. ada kawan menangis sama-sama. ada kawan makan sepinggan tidur sebantal. ada kawan yang ...