Thursday, July 29, 2010

hip hip hoorrayyy!! Yippieee...!!!

Salam sayang uols...


hikhikhik...cik apple hijau tak betul ke hapa ni?dok sorak2 kat blog. Nak tau sebab apa? sebab....

layan gambar untuk mengetahui kisah selanjutnya...





Tangan kak Mai sedang berusaha memotong carrot cake yang ..... Ah! susah mau cerita la... Lu fikir la sendiri!

Tada.... inilah b'day girl untuk 30 Julai (hari ini). Kak Mai....i love u!muah muah! Panjang doa saya untuk kak Mai tau tapi tak yah la tulis kat sini erk. Cik apple hijau doa diam diam dalam hati semoga Allah mendengar dan memakbulkan doa itewww....Amin!

Menu hasil air tangan kak Mai si b'day girl PPS. Weh! ingat senang ker b'day girl nak masak sendiri jamu bos2 dan kawan2. K.Mai d' one & only...

my slice...nyum  nyum nyum....delicious! marvelles! superb! brabus! tebabooo...


Ucapan untuk Nuar : ko jgn nangis kat InED tu tengok kitorang dijamu dek k.Mai ko ni, haha!
(pe sal tetiba masuk nama budak ni?sebab hati dia ada kat PPS lagi)
Ucapan untuk K.Mai : N3 ini khas untuk k.Mai terchenta... ku gagahkan jua untuk membuat post ini. Ikhlas dari apple hijau yang manis..huhu!


p/s: sori! cik apple hijau sewel sikit pagi ni...ahaks! Semoga keriangan, kebahagiaan dan kasih sayang berpanjangan di PPS!

~Adios!~

5 comments:

Prince Halilintar said...

~Senangnya dalam hati..bila cik apple hijau gembira..dapat kek dan juga kain baru, mesti mawww...~

sariah said...

Terima kasih abang jaafaarrrr...
kerana menyayangi kak mai....
hidup cik apple hijau n big apple..jaga22...buruan dulu ye..

apple hijau said...

Iye la Prince...pandai Prince... carrot cake + kain = happy!

a'ah la...terima kasih ye abang jaafaarrr...

hehehehe...penuh bermakna ucapan k.sariah ni..ok2 paham. jgn buru buru buk!

Prince Halilintar said...

Apple hijau kene ceria selalu baru apple hijau kelihatan feminin..haha

ms shadow said...

yimz klu nak bagi kitaorg hepi dan duk diam bagi je makan dan tengok kain..haha

kawan. oh. kawan.

Dalam dunia ni kita ada macam-macam jenis kawan. ada kawan menangis sama-sama. ada kawan makan sepinggan tidur sebantal. ada kawan yang ...