Monday, July 12, 2010

Aktiviti petang Sabtu

Aku tak nak baca buku...hukhukhuk...

Aku nak hup-date blog bley? hehehehe...

Suka hati kau la labi.

Jom kita tengok Iman & Nina gi playground ya..

Baby happy sebab babah & ummi nakbawak gi taman.

Sukanya baby ni sampai kecik mata dia..hikhik..k.nina menten.

Tu dia anak anak babah. Ke mana perginya kuah kalau tak masuk mulut...huwahahahaha...

Korang layan jer lah gelagat my2princess ni. K.Qin tak ikut sebab dia nak jaga TV dia kat rumah tu takut hilang!

p/s: Kepala aku dah sakit sebab dok tengok pekeliling2 yang ntah apa apa tu... bukak blog aku tak pening..heheh!


~Adios!~

No comments:

kawan. oh. kawan.

Dalam dunia ni kita ada macam-macam jenis kawan. ada kawan menangis sama-sama. ada kawan makan sepinggan tidur sebantal. ada kawan yang ...