Wednesday, July 7, 2010

ta daaaa....

Jangan terkezut.
Jangan alihkan blog ini ke blog seterusnya.
Anda memang berada di blog yang betul. Butterflies n Flowers by cik apple hijau.

Again! try & success. Bukan try 'n' take yer my dearest readers.

Tunggang langgang la pulak jadinya layout blog ni. hehehhe...akan diperbaiki dari masa ke semasa.

Sebenarnya cik apple hijau dah lama nak tukar template blog ni tapi tak berkesempatan. Nak cari template bukannya boleh jam jam tu. Aduh mau juling mata. Beberapa hari lepas ada berkenan satu template tu tapi hari ni carik balik tak jumpa. Jumpa yang ni cuba punya cuba...boleh lah. Nampaklah dewasa sikit. 

Tapi kan, template ni macam feminin nyer la hai. Ala ala gaya wanita melayu terakhir. Cakap kene sopan santun suara antara dengar tak dengar ajer. Muka pun tunduk ke bawah silu siluan gitu. hahahhaha...jauh panggang dari api! kalau nak dibandingkan dengan cik apple hijau ni. Eh!nanti jap, sesuai ke template yang keayu ayuan ini dengan gelaran cik apple hijau??hehehe suka hati aku la labi...blog aku.

moral of the story: Bukan semua yang kita suka orang lain pun akan suka. Begitulah juga sebaliknya. Terimalah seadanya dan bersyukurlah.

~Adios!~

No comments:

kawan. oh. kawan.

Dalam dunia ni kita ada macam-macam jenis kawan. ada kawan menangis sama-sama. ada kawan makan sepinggan tidur sebantal. ada kawan yang ...