Sunday, May 23, 2010

Tua Mengejar Kita! part 1

Old at aged young at heart...hahaha ayat yg selalu aku send utk kawan kawan yang menyambut ulang tahun kelahiran..ye la umur semakin meningkat harap harap sentiasa berjiwa muda. Ahaks!. Tapi bila diri sendiri yang menyambut hari ulang tahun?? Gembira memang la gembira sebab masih diberi peluang menyambutnya.Pada waktu yg sama umur tua mengejar kita. Paham paham lah bila dah semakin tua...tak nak tulis lah...takut!


Kita layan kek la, jom!

***sori...gambar carrot cake belum transfer, kabel camera tertinggal kat ofis.akan di edit secepat mungkin...harap maklum***

Ini carrot cake yang asalnya diorder untuk dibawa pulang dan dimakan bersama family. Tapi akhirnya selamat dikendurikan di ofis sahaja.


Yang ini namanya Indulgence cake, pengganti carrot cake di atas. Order beberapa hari selepas hari ulangtahun. Not bad.

Kek kek di atas telah ditaja oleh Encik Mohd Ghazaly b. Aman. Siapa? My dear hubby la..TQ darling. I love U! muah muah muah...heheheee. So, kepada sesiapa yang ingin mengorder kek kek seperti diatas lawatilah lawan sesawang: http//www.adnazthie-kek.blogspot.com/ yer macam macam ada...

To be continued....

No comments:

kawan. oh. kawan.

Dalam dunia ni kita ada macam-macam jenis kawan. ada kawan menangis sama-sama. ada kawan makan sepinggan tidur sebantal. ada kawan yang ...