Monday, May 17, 2010

Inilah akibatnya bila chef dan ko-chef malas masak..aaahahaha

Hari Ahad 16 Mei yang sungguh panas. Huh? buat apa kerje pun rasa tak selesa. Semua serba tak kene. Sementelah kami pun sebenarnya ingin keluar mencari hadiah sempena Teacher's Day...alang alang dah keluar rumah suruh lah orang kedai masakkan dinner untuk kami hehehehe...

Bonzer malu malu harimau pulak!

Kita posing dulu lah sementara tunggu makanan.

Nina, sopan sikit. Anak dara kene sopan! Don't make me feel shame with you darling.

Little princess Aishah Iman.

  Amboi! merahnya lipstik Ummi...heheh!

Sori la erk...tak ambik gambar makanan nyer la pulak...hihihi..ala biasa biasa jer. Sesekali makan kat luar seronok jugak sebab tak payah sibuk sibuk cuci pinggan mangkuk dan periuk belanga bersih jer dapur,kan?...ngeh ngeh ngeh. Tapi kalau selalu makan luar...tak boleh tak boleh kene ajar anak anak berjimat cermat. Sebulan 1 atau 2 kali saja.  

No comments:

kawan. oh. kawan.

Dalam dunia ni kita ada macam-macam jenis kawan. ada kawan menangis sama-sama. ada kawan makan sepinggan tidur sebantal. ada kawan yang ...