Tuesday, May 4, 2010

Sesekali Poyo Apa Salahnya...hehehehhe..

Ahaks! apa lah punya tajuk entry aku kali ni! Bukannya haper kadang kadang geram dibuatnya bila baca status orang orang yang POYO kat 'mukabuku' tu...huhuhu! 'Ntah apa la motif diorang tu berbuat begitu...suka hati diorang lah. Aleh aleh hari ni aku pulak nak poyo kat 'mukabuku',bley?

Hari ni bila nak hup-date blog Butterflies & Flowers ni tak boleh plak. Agak hangin suam suam kuku sikit la sebab tengah ada idea hehehe... Sifu Wan pulak bagi idea baeeeek punya, "pakailah berukben". Ha'ah erk apasal tak terpikir dari semalam. Ni Sifu Wan ngan Sifu Reza punya kerja lah yang dok menggodik godek PC opis ni. TQ Sifu!

Hah!hambek kau. 'Korang' main kasar erk? Tak pe tak pe....jeng jeng jeng....aku guna 'berukben' aku! muahahahahha....

Selepas berlagak minor poyo ni idea nak menulis tadi terus hilang....conclusionnya, aku memang tak boleh nak poyo. Allah marah terus ditarik balik idea aku tadi. Padan muka aku! Insaflah wahai ummah...

p/s: Berhati hati lah sebab sifat dan sikap poyo ni kalau tak dibuang jauh jauh akan berjangkit kepada anak anak pulak. Bapak borek Anak rintik...

2 comments:

Ms Shadow said...

hahahaha..nab itu namanya poyo yang tak kesampaian..cuba lagi

apple hijau said...

hahahhaha...poyo pun ada yg tak sampai ye k.shida?

kawan. oh. kawan.

Dalam dunia ni kita ada macam-macam jenis kawan. ada kawan menangis sama-sama. ada kawan makan sepinggan tidur sebantal. ada kawan yang ...