Friday, May 21, 2010

Kerja Gila!

Bila dah gila memang lah boleh saje nak buat kerja gila. Betul tak? Tapi sebelum ni memang aku tak pernah buat kerja gila ni. Kalau my dear hubby tahu aku buat kerja gila ni....hihihihi tak tahu lah apa anggapan dia kat aku ni. Malu pun ada. Oh ya sebab my dear hubby tak de lah aku berani buat kerja gila ni.

Baca novel Sweet Sour tu sepanjang malam tanpa henti dan tanpa tidur! Waah...gila sungguh! Kalau tak tidur sebab Qiamullail ke baca Al-Quran sampai khatam ke... tak pe lah jugak. Ini baca...NOVEL! Ustaz ngan usatazah aku masa sekolah dulu mesti beristighfar panjang kalau dia tahu anak didik dia ni buat kerja gila macam ni.

p/s: Helloooo... start baca lebih kurang jam 11.00 malam. Tunggu 3princess tido. I told u...Sweet Sour tu memang best! Bagi 4.85 star.

2 comments:

Ms Shadow said...

hehe..best yea..
nanti nak pinjam bole..

apple hijau said...

Ms Shadow punyer pasal...boleh saja. Kita kan penggemar novel...

kawan. oh. kawan.

Dalam dunia ni kita ada macam-macam jenis kawan. ada kawan menangis sama-sama. ada kawan makan sepinggan tidur sebantal. ada kawan yang ...