Sunday, May 16, 2010

Menganyam Ketupat Palas 2 - 3 Talam...

Bukan selalu dapat keluar jalan jalan dengan ofismate. Hari Jumaat lah yang paling sesuai untuk berpoya poya sambil menganyam ketupat palas barang dua tiga talam...hahahahahaha... So, geng menganyam untuk tengahari Jumaat kali ini ialah....jeng jeng jeng..

Cik Sue n Kak June...ya ampun....aku masukkan gambar korang kat blog aku ni!

Me n sifu..heheheh K.Sari

Korang cerita tau..aku dengar jer

Hausnya....asik membedah jer ni...

Pastu kan june...ko nak tau...bla bla bla....

Membedah tu membedah lah jugak makan tetap makan...

Alhamdulillah...habis licin! Sambil membedah sambil makan..

 Serius! dah tak larat. Duduk pun dah tegak jer.


Gendang gendut tali kecapi kenyang perut senang hati....
Perjalanan yang ditaja oleh X-trail k.sari. TQ x-trail!hahahahahaha..

HEY! Frenz out there, korang caya ker kitorang ni menganyam ketupat palas sampai dua tiga talam? Tak baik betul la korang ni. hahaha...Tak kuasa nak membedah bedah depan rezeki ni oiiii....Dosa yang ada pun berlambak lambak lagipun ape kelazz nak bagi pahala free kat orang, kan? Hari Jumaat tu me n sifu dapat duit terpijak so apa lagi ajak lah sue n k.june join d party! bayar sendrik sendrik la tapi...hehehehe.. 

Moral of the story: Jangan mudah percaya pada tajuk entry! Baca sampai habis dulu barulah tau kisah yang sebenarnya. Okey?

No comments:

kawan. oh. kawan.

Dalam dunia ni kita ada macam-macam jenis kawan. ada kawan menangis sama-sama. ada kawan makan sepinggan tidur sebantal. ada kawan yang ...