Tuesday, May 25, 2010

Kemeriahan Berterusan di PPS!

Bulan Mei adalah bulan makan kek di PPS! Mana tidak nyer bulan ni lah paling ramai yang menyambut hari lahir. Dimulai dengan sifu Wan - 2 Mei, Cik Yam - 5 Mei, Cik Sue - 8 Mei, PM Dr Yati - 17 Mei, myself - 18 Mei, PM Dr Nazip - 23 Mei dan Puan Dora - 26 Mei. Waah...marvelous..marvelous..!
Nak tengok gambar? Jom! Layanzzz...

PM Dr Yati sedang memotong kek Brownies nya. sedap sedap..

Semua sedang menyanyikan lagu selamat untuk Dr Yati. Best best...

Ni carrot cake untuk orang yang sambut b'day pada 18 Mei. Sapa 'ntah ??heheheh...

Besar betul kek ni. Tak tahu nama kek ni apa. Nantilah gi survey kat Secret Resepi.

Cuba teka yang mana satu b'day boy nyer? Boy? ekekekeke...

Tu dia... Dr Mat, harap bersabar yer...hahahaha.
Harap maaf, pentry ofis sedang dalam proses 5S ye. (Masa entry ini ditulis pentry kami dah lawa...)

Begitu bersemangat mereka bertiga ni. YM Raja Fikri, Reza n K.Mai sedang memalu pinggan sebagai background muzik...ya ampunnn mbak yuuu...

Gambar sambutan ulangtahun sifu Wan tiada dlm simpanan saya so, tak dapat lah nak masukkan kat sini. Rugi rugi... B'day Cik Sue jatuh pada hari kami semua ke Kem El-Azzhar, Teambuilding PPS. Tapi masa balik semua orang dalam bas nyanyikan lagu ucap selamat dengan begitu meriah dan gegak gempitanya untuk Cik Sue. Bukan sekali tau adalah 5 kali! Cayalah Sue! 26 Mei ni b'day Pn Dora...tapi sayangnya dia tidak dapat bersama kami semua sebab dia dah tak de.... Dia tak de kat opis sebab sedang berkursus untuk menyambung pelajarannya. Pn Dora tetap dihati warga PPS.


Ya. Begitulah meriah nya warga PPS, sama sama meraikan hari ulangtahun rakan rakan dan bos bos. Semoga ikatan kekeluargaan akan terus berkekalan dan kebahagian mengiringi perjalanan kerjaya kami semua. Amin...

No comments:

kawan. oh. kawan.

Dalam dunia ni kita ada macam-macam jenis kawan. ada kawan menangis sama-sama. ada kawan makan sepinggan tidur sebantal. ada kawan yang ...