Friday, March 5, 2010

To My Dear Aszil

Dear Pn. Aszil,

I wish U all the best, yea...

Pasti akan merindui suara halus mu itu...kihkihkih

Seperti yang biasa saya ucapkan "Setiap yang berlaku itu ada hikmahnya dan bersabarlah..."

Ala bukan jauh pun gi bangunan atas bukit tu jer, kan?ada masa kita gi makan kat JM tu ye...ngan wan, k.sari, k.shida, ila...open table ma...

Uols nak tahu tak siapa Pn Aszil ni? one of my boss yang baik, cantik, rajin, sporting, sabar jer orangnya...
I will miss her...

Nah!ambik bunga ni. i ambik dari taman bunga i tadi..simpan tau!hehehehe


No comments:

kawan. oh. kawan.

Dalam dunia ni kita ada macam-macam jenis kawan. ada kawan menangis sama-sama. ada kawan makan sepinggan tidur sebantal. ada kawan yang ...