Monday, March 22, 2010

novel novel novel...huhu gila novel

Pesta buku Antarabangsa 2010 sedang berlangsung kat PWTC. Kalau ikutkan hati memang nak gi dan borong novel novel yang best best tahap tangkap leleh mengusik jiwa tu...hahahha tapi apakan daya hangan hangan jer tinggi. Tengok la hujung minggu ni kalau my dear hubby nak bawak...kalau tak gigit jari jer la...

Walaupun tak dapat pegi i dah dapat beli 4 buah novel keluaran Jemari Seni Publishing (JS). Baru habis 2 buah Versus by Hlovate dan Tentang Dhiya by Syud. Huh!jenuh nak menghabiskan 2 buah tu.  Ada lagi 2 tu (dalam beg sorok dari pandangan my dear hubby)ngeh ngeh ngeh. Itupun my3princess dah bising sebab ummi sibuk baca novel jer...heheheh. Sib baik my dear hubby tak de. ops! ops! ops!...makan pakai 3princess dan kerja rumah beres tau.

Sebenornya i kirim kat doter k.sari, Syaira. Thanx Syaira! i love u...hehehhe. Nanti kalau kamera i dah tak 'menyorok' lagi boleh lah shoot novel2 tu ye. 1 entry khas untuk novel every month maknanya 1 bulan 1 novel hah!camtu lah kira kiranya. Nak tau apa komen komen pasal novel novel tu...tunggu je lah erk?

No comments:

kawan. oh. kawan.

Dalam dunia ni kita ada macam-macam jenis kawan. ada kawan menangis sama-sama. ada kawan makan sepinggan tidur sebantal. ada kawan yang ...