Wednesday, March 24, 2010

Pagi yang Indah tapi Kucar Kacir....

Seperti mana yg uols tahu kan, my dear hubby out stesen lagi...walaupun tak lah jauh mana perginya Kuala Pilah tu jer. Well, u know me if my dear hubby tak de memang kucar kacir jadinya. Kelam kabut semua heheheh...tapi Alhamdulillah my3princess tak banyak hal pagi ni.

Tapi bila part little princess nak mandi tiba tiba dia terbatuk dan keluarlah semua susu yang baru diminumnya. Ah!sudah..melambak kat sofa. Kakak dua orang tu dah ready nak gi sekolah kenelah tunggu ummi siapkan baby dan bersihkan apa apa yang patut. Siap semua hantarlah kakak ber2 tu ke sekolah, jamm pulak kat kawasan sekolah tu...ish ish ish. Sekolah kecik tapi semua kereta nak masuk (termasuklah i).

Settle semua lega....sib baik princess ber3 tu breakfast. Jalan kat Puncak Perdana jamm, banyak benor kenderaan. Lagi sadis dihadapanku satu trellar sarat dengan muatan!hmmm....sabo ajer la...masuk highway Setia Alam kereta ku pulak haus nak minum. Dalam kepala otak dah terbayang Seksyen 7 yang penuh dengan deretan kenderaan tu. Pukul berapalah nak sampai ofis ni? Orang lain semua laju jer...i sorang yang terkedek kedek 120km/jam pun tak sampai.

At last....8.34am baru dapat punch! ngeh ngeh ngeh...

me : Encik Ipin...tolong sain punch card saya. (Dengan muka sengih sengih). Naik lagi la nama den bulan ni...

No comments:

kawan. oh. kawan.

Dalam dunia ni kita ada macam-macam jenis kawan. ada kawan menangis sama-sama. ada kawan makan sepinggan tidur sebantal. ada kawan yang ...