Monday, March 1, 2010

MY BABY BOY

Apa? uols ingat i pregnant ke? oh!tidak tidak...don't say that...bukan tak nak la tapi tak larat nak melayan...kesian my3princess nanti. Masing masing dah sekolah homework menimbun ummi yang kena tolong diorang settlekan homework. Kalau ada baby lagi...fuh!tak dapat nak dibayangkan..and sapa kata i tak de baby boy?apa ko merepek ni nyiahh?(alamak dah terfollow dialog Ms Pearl la...). I know la i ada my3princess tp tak bermakna i tak de baby boy tau…hehehe nak kenal tak ngan my baby boy yang juga menjadi kesayangan my3princess ni?handsome tau…ngeh ngeh ngeh…

tak nak cerita panjang panjang just layanzzzzz....


ganaz tak?ganaz tak?bulat jer...macam tuan dia hahahahha



1.6 tuuu....ceh!berlagaks las pulaks


I jatuh cinta pandang pertama dengan lampu belakangnya yang sungggguh....!tergoda auwww...


hahahhaha...sape yang tak kenal dengan ini nombor? the one 'n' only...walaupun cap 'thundercat' jer..



manual jer...sebab i tak pandai bawak auto...hehehehhe


ruang belakang ni walaupun kecil selesa tau.errrr....ye ke?untuk anak anak...


tayar cap 'kuda' saiz 16' jer...


Ini mesti ada kalau tidak...bersoal jawablah ngan pak guard tu. Tak kuasa i!


Black is Beauty. I loooove Neo! very much!!!!!


Apa yang suka sangat tu????


My2nd princess selalu 'miss' bila nak berposing mcm ni.


My3princess belum mandi...busuk lah!Tak kisah lah nak oiii...ini lah last anak anak bergambar dengan neo...

Untuk pengetahuan uols pembaca blog sedih nak bagitau This Satria Neo Does Not Belong To Me Anymore...sedih!hanya Allah saja yang tahu betapa sedihnya nak berpisah dengan nya begitu juga dengan my3princess. I'm waiting for 10 years to 'catch' this car but tidak mengapa kerana setiap apa yang berlaku pasti ada hikmahnya. Kita tidak dapat melihat hikmah itu sekarang mungkin esok mungkin bulan depan mungkin tahun depan mungkin juga 10tahun lagi...memujuk hati sendiri.

me      : kenapa kita mesti korban kan neo?
hubby : bukan ke sudah perjanjian kita macam tu
me      : sedih
hubby : belum masanya untuk kita ada sorang 1 kete...
me      : hmmmm....sok kalau semua dah settle beli lain tau! Honda Jazz!tau dahling?
hubby : ceh!

p/s: jangan tanya apa2 pasal neo lagi kalau tak nak tengok ada orang melalak....promise?and i sudah tak de 'my baby boy' and ofcoz d real baby boy to. Itulah realitinya.

No comments:

kawan. oh. kawan.

Dalam dunia ni kita ada macam-macam jenis kawan. ada kawan menangis sama-sama. ada kawan makan sepinggan tidur sebantal. ada kawan yang ...