Wednesday, February 16, 2011

last 2 weeks


Asyik layan ngok ngek gok ngek pssssstt psssstt pssssttt pot pet pot pet sok sek sok sek jer bosan juga kan?

Kita layan pic la pulak eh..

Khusyuk wa tawadduk tengok cite Upin & Ipin.

Hai senang nya dalam hati..bila dapat pegi taman...

Aduuuh...anak sorang ni... Anak no.2 memang cam ni ke? Layan kan ajer..

Siap bawak towel untuk lap peluh tuu...

bergayut dulu

Suka suka hati dia jer nak menongkah arus..

Sama tak muka dua beranak nih? Lowyar buruk dia apatah lagi.

Big apple aka bonzer aka chef de mission ~ Buah hati
pengarang jantung 3princess & me ofcoz. hehe..

Jarak rumah nak ke playground ni bukanlah jauh sangat tapi setiap kali nak gi ade jer halangan. Babah pun bukan selalu ada kat rumah (alasan!mcm tak boleh gi sendiri). Feel lain maa kalau babah tak de. heheh! Macam ni lah gaya nyer 3princess kalau dapat main. Ummi & babah duduk bawah pokok jadi pemerhati PBB jer.

Sekian, sampai jumpa lagi.

peace with love... :)

12 comments:

hitam . putih ♥ izzatul said...

nk ikut gi taman :P

Prince Halilintar said...

cah: bdk2 klu dapat g tmn mcm mmg xdpt dipisahkan lagi..haha

hitamputih: jom prince bawa..cah jadi pemerhati je eh..haha

apple hijau said...

@ hitam putih ~ jom! kita main jongkat jongkit nak? hihi

@ prince ~ hari2 pegi taman pun tak pe agaknyer diorg ni...

amboi amboi...seb baik ajak CAH. jadi pemerhati pun pemerhati lah..

AngahSayang2314 said...

gugurl kalau dapat buai suka tul dia....

♪..aq[daN]pUteraku..♪ said...

best je kn klu jd kanan2..
hpy, fikirn pon tk serabut cm org dewasaa ;( anak2 ke tu?? hee..tk tau lak apple ada anak ^^

jom ke sini ;)


PARADOKS HATI"

Fiqas said...

layan anak2 kat taman best jugak... tp lagi best kalau jadi cam PBB je kan... santai je..

apple hijau said...

@ Angah ~ mau di gugurl tu tak nak balik eh...

@ Anna ~ kanak2 rebina...best kan? Apple ada anak dah..knp?mcm muda la ke? (suka la tu)heheheh...

@ Fiqas ~ tapikan dlm hati ni teringin jgk nak main buaian tapi kecik sgt plak buaian tu.. :)

suzie said...

waaa....bestnya..kat mana ni acik...macam nak bawak si kecil sume gi sana..kat cini,kat cyber ader gak taman..tapi,kat tepi tu ader kolam open..macam bahaya plak...takut bebudak nih dive jer tanpa disedari...bebudak ni pantang nampak kolam...he3..

♪..aq[daN]pUteraku..♪ said...

typo;kanak2..adess ^^

hahaha...akak ne perasan la ;P suka ea??
..kuikui ^^

apple hijau said...

@ Suzie ~ kat setia alam jer..minggu balik tak? bleh kita gi..hihi..klu budak2 pantang nampak air gi swimming pool la.. :)

@ Anna ~ ala sesekali dek noon...muda di hati..ha ha

nelly said...

alalala ..
comelnya !!
geramlah nelly ...

apple hijau said...

@ nelly ~ nelly pun comel jugak... :)

kawan. oh. kawan.

Dalam dunia ni kita ada macam-macam jenis kawan. ada kawan menangis sama-sama. ada kawan makan sepinggan tidur sebantal. ada kawan yang ...