Sunday, February 6, 2011

Dan...tetiba


Selamat hari Isnin...

Senyum senyum... Asal Isnin jer tak best. Asal tak best jer Isnin. Isnin jer asal tak best..haha..

Dan...tetiba haku pening kepala lagi.
bukan kerana banyak memikir
cuma memikir
macam mana nak langsaikan fail meja haku ni
tapi yang paling utama
haku pening sebab tadi makan kerepek ubi
padan muka haku!
adeeeh...

Dan...tetiba haku menjadi seorang stalker lagi
bukan kerana admire pada dia
cuma ingin memujuk hati
macam mana nak hapuskan rasa itu dari hati ini
tapi yang paling penting
haku menjadi stalker pada seorang wanita lain
percayalah pada haku
ngeh ngeh ngeh...

Dan...tetiba haku rasa nak buat n3 pendek
bukan kerana ketandusan idea
cuma ingin mencari kelainan
macam mana nak kasi korang jangan bosan
tapi yang paling pasti
haku sudah ada peminat sendiri
tak abis abis perasan!
huhuhu...

salam sayang
dari haku yang mereng (hari ni jer..) ahaks! maafkan lah haku... :)

peace with love...

~Adios!~

11 comments:

Prince Halilintar said...

aik..makan kepek ubi penin..prince pun mkn gak tadi..slmt xpenin..ke penin lain tue..haha..

haish, stalker sape la plak cah ni..mcm2 da..story la sket kat prince..

apple hijau said...

@ Prince ~ haish..tak de penin lain der..hangin sbb mkn ubi jer..

nak tau ker? kene bayar dulu br bleh cerita..heheh!

hitam . putih ♥ izzatul said...

ceh ceh ceh ..

cah sudah ade peminat ....

hahahhahaaa ...

apple hijau said...

@ atul ~ errrrr...bukan ker atul nih my big fan...kan? ngaku jer la..hihi..

Prince Halilintar said...

Cah..bayar gan limau boley..hitam putih tu mmg minat dlm diam kat blog cah..hahaa

hitam . putih ♥ izzatul said...

of coz ...

nk signnnnnn bleh ?

hehe ...

prince mmg nk kena la ngan hitam putih :P

apple hijau said...

@ Prince ~ apa barang byr ngan limau..byr ngan emas la..

@ Atul ~ nanti sy emel kan signature sy eh.. :P

hitam putih ngan tokey bright n dark nih...dilarang bergaduh di sini..tatak ong wa punya belog nanti maa...ha ha

shida mj said...

stalker tu apa bendanya pulak..cer cite, cer cite..
adeh..nampak betul x update nye aku nih..hehe

Fiqas said...

aduh cah, stalker la pulak..share la sikit...

apple hijau said...

@ shida mj ~ org tgh sibuk kene duk diam diam dulu..heheh!

@ Fiqas ~ allamak...nak kene share ke? ish malu lah..ha ha

Anonymous said...

salam..blh thu ke background music tu tjuk aper?? suke sgt4..tme ksih...

kawan. oh. kawan.

Dalam dunia ni kita ada macam-macam jenis kawan. ada kawan menangis sama-sama. ada kawan makan sepinggan tidur sebantal. ada kawan yang ...