Friday, January 28, 2011

Terima Kasih


Assalamualaikum semua...

He he he...tu dh okey la tu.. mood dah balik.
Tidak juga. Kalau di layan mood yg ntah apa apa mau tutup blog ni.
Just forget it.
Smile and laugh...and you will be happy. Happily ever after???hmmmm...hopefully.

CikAppleHijau ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada rakan2 blogger yg sentiasa memberikan sokongan kepada blog Butterflies & Flowers ni.  Walaupun dlm keadaan mood yg tak betul dan kekeringan idea rakan2 blogger tetap mampir ke sini dan tetap memberikan comment2. Terharu nyer rasa...sob sob..

Mesti rasa hampa sebab setiap kali klik butterflies & flowers takde n3 baru, kan? ceh! perasan tak sudah2. Macam yg CAH rasa lah kalau klik2 kat blog2 uols tapi tak de n3 baru... ayat yg keluar "Alaa....tak de cerita baru.." Frust jer...

Oleh kerana itu, CAH kuatkan semangat untuk mengetuk huruf2 ni menjadi ayat ayat hingga terbinanya n3. Dan...kali ini ingin mengajak rakan2 blogger utk menskodeng beberapa blog ni bersama2 CAH. Sila lah...jgn malu2 yer untuk berkenal kenalan mengeratkan silaturrahim walaupun di alam maya. Manalah tau kan ada jodoh boleh jumpa2 open table..heheh!

Prince Halilintar - ganaz betul nama dia kan? orangnye? tak ganaz langsung!hehehe...
yop samad - yop, teman nak kenalkan yop dgn kawan2 teman kat sini boleh ye?
shida mj - pheeewwwiit...jgn bwk kete laju2 k.shida..haha
azhan - blogger azhan ni student dan masih bujang...betul tak azhan?
fiqas - sama2 suka baca novel..
sahabat - selamat pagi cikgu! hihihi...
hitam putih - adik manis yang comel loteh ..ngehngehngeh
rosalina  - ni anak buah CAH. kalau nak ngorat dia kene ngorat mak cik dia dulu..heheh

Hanya beberapa yang CAH highlight kat sini. Yang lain jangan kecik hati tau lain kali CAH kenalkan uols plak eh.

Sekian dulu lah ye.

salam sayang,
dari haku yang suka melihat kebahagiaan orang lain. huh? haku pun bahagia la.. u bahagia i pun bahagia. u happy i pun happy. u nangis eerrr... i bg tisu ajer..hihi :P

~Adios!~


9 comments:

izzatul atiqah azhar said...

hitam putih yang comey macam 3 princess cah :P

shida mj said...

hah..jgn bawak kete laju2...malu i

Prince Halilintar said...

tak ganas ke prince...hmm, camne nak jadi ganas ni???hahaha

apple hijau said...

@ atul ~ klu jln beriringan dgn 3princess kompem mcm adik beradik and i am the mother..ha ha

@ shida mj ~ ish..jgn lah malu2..wa respek sama lu la sis..

@ prince ~ tak payah la nak ganaz2 prince..asal kau tak auww sudah la nyiah..ngeh ngeh ngeh

izzatul atiqah azhar said...

okeh pe .. ummi ? he he he ...

Prince Halilintar said...

cah: haha..i'Allah..prince masih normal lagi..ade org nk jd ank Cah tu..da ade 4princess la eh..boleh la prince tackle sume sekali..kahkahaakah

Fiqas said...

terima kasih , ada jugak terselit nama sy ye...

cah, btl tu, klu ikut mood tak baik, mau bungkus blog ni..

apple hijau said...

@ atul ~ nak panggilan manja yg mana? bucuk2? cayang2? manja2? atau yg lain? heheh!

@ prince ~ mn boleh nk tackle semua? 1 jer sudah. ummi bg yg besar sekali tu. haha..

@ Fiqas ~ lama tak dgr kabar awak...mood okey?

Fiqas said...

mood tgh terapung lagi..tak pijak bumi pun lagi..cam mano eh...

kawan. oh. kawan.

Dalam dunia ni kita ada macam-macam jenis kawan. ada kawan menangis sama-sama. ada kawan makan sepinggan tidur sebantal. ada kawan yang ...