Monday, January 10, 2011

Suka sangat sangat!

As salam...

Apa tajuk macam gedik gedik jer.. ha ha suka hati haku la labi...

Cuaca kat luar hujan. Cantik jer hujannyer. Subhanallah..memang cantik! Kalau hujan yang tenang damai macam ni..i loike! Lepas hujan pulak ada pelangi. Indah sungguh ciptaan Illahi. Manusia ajer yang suka merosakkan anugerah-Nya. Kalau lah ada camera DSLR Nikon ke Canon ke macam 'orang tu' punya.. ha ha.. kompen dah ambik gambar dari aras 5 bangunan Canseleri ni. hmmmm...tak sudah sudah berhangan hangan!

Satu lagi yang i loike ialah lagu ini.. Sila ambil perhatian saya sangat sangat suka lagu ini. Lebih lebih lagi bila didengar di waktu hujan turun...terus layu mata..heheheh!

Sekuntum Cinta - Wheels
Pertama kali
bersemi dijiwa
oh sungguh indah
mekar mewangi
serikan taman hati
yang selama ini
terbiar dalam sepi
sekuntum cinta
tersunting dihati
oh sungguh murni
setiap ketika
bagaikan mimpi indah
bila saja berada bersama

tersedar dari sebuah lamunan
rupanya berbicara sendiri
kehadiran mu dan keindahan
sesingkat sebabak mimpi
sekuntum cinta
layu tiba tiba
oh sungguh hampa
gugur berkecai
kelopak bunga cinta
ku kutip semuanya
untuk kenangan

Harap maaf belog ini tidak menyediakan perkhidmatan suara untuk lagu ini. ngehngehngeh. Ala..carik jer kat google terus download. Kalau malas bg la email nanti CAH send lagu ni kat korang. small matter la dahling ekekeke..so,enjoy ur self ya!

p/s: entri org ngantuk.

~Adios!~

7 comments:

izzatul atiqah azhar said...

x pernah dngar lagu tu ... hehe ..

lirik mcm best :)

apple hijau said...

laa... ye ke? nak dengar x? nanti i send email, boley?

Prince Halilintar said...

prince pun xpernah dgr..send kat prince gak eh..haha

izzatul atiqah azhar said...

jgn anta kt prince ... nanti dia terlebih jiwang ... ha ha ha

Fiqas said...

cah, sy suka gak tgk pelangi..klu lpas hujan kat umah, mesti cari pelangi..hehhehe

DSLR, tengah berangan gak ni nak pegang n jadi hak milik ..

apple hijau said...

@ prince n atul ~ send kat prince pastu prince send kat atul boley ke gitu..dah jgn gaduh2 kat sini.adil dan saksama. hihi..:P

@ fiqas ~ wow!moga impian itu akan terlaksana. boleh la ambik gambar pelangi..hehe:)

Prince Halilintar said...

cah..atul jeles..hahaha:p

kawan. oh. kawan.

Dalam dunia ni kita ada macam-macam jenis kawan. ada kawan menangis sama-sama. ada kawan makan sepinggan tidur sebantal. ada kawan yang ...