Tuesday, January 4, 2011

keLETIHan

Assalamualaikum....

Nampak gayanya beberapa hari ini tidak dapat nak hupdate apa2. Bukan sebab tak de idea. Sebab keletihan yang berpanjangan. Rushing yang tak pernah abis2. Ayat pun dah tak betul dah. ha ha..

Sesi persekolahan bermula - anak2 yang berlainan sesi. Si kecik yang meragam tak nak gi 'sekolah'. Kerja kerja rumah yang tak pernah selesai.  Kerja pejabat pun jangan tanya lah sentiasa bertambah dari masa ke semasa. Nak gosok baju sekolah. Nak masak. Nak itu nak ini lari sana lari sini...kompem kurus! heheh...

Ini belum big apple kene out station lagi ni. Kalau dah mula outing outing....alamatnya...lintang pukang macam lipas kudung lah CAH. Nak make up pun kat ofis. Mulut? jangan cakap lah....murai pun kene serrunder dengan kelancaran kebebelan dan keramahan kemarahan pada 3princess yang memang menguji kesabaran tu.

Ummi...nak kokong!
i'm tired la baby...
ummi tired?
yes i am.
baby yayang ummi. i love u ummi.
i love u 2 baby.
ummi...nak oklet (coklet/choki choki)
hah?

Aduuuh...budak kecik ni memang kaki bodek.

p/s: azam baru : tidak berbelog2 dan 'bermuka muka buku' pada waktu bekerja. blogwalking? lunch our bolehlah sekejap... malam2 ker kalau mata tak layu awal.

~Adios!~

6 comments:

Prince Halilintar said...

suh la 3princess cah tue bodek big apple..hehe

shida mj said...

sama la kita, hahaha..sekarang ni pun bukan anak yg tidur awal..omak dio yang tidur dulu..hihi penat la..

apple hijau said...

@ prince ~ bodek big apple? tak jalan...haha

@ k.shida ~ kurang makan vitamin kita ni...budak2 segar bugar kita plak yg layu..hihi

Prince Halilintar said...

klu xjalan bocor je la beg tangan CAH tue..haha

Fiqas said...

cah, sama la kita...penat, kerja ofice, keje rumah, layan kerenah si kecik tu lagi...aduhaii...

apple hijau said...

@ Prince ~ hahaha..tak di bagi kesian pulak kan budak2 ni..

@ Fiqas ~ iyolah..nak buek camno kan..:)

kawan. oh. kawan.

Dalam dunia ni kita ada macam-macam jenis kawan. ada kawan menangis sama-sama. ada kawan makan sepinggan tidur sebantal. ada kawan yang ...