Sunday, March 6, 2011

tolong belikan untuk saya...


Bulan March datang tanpa haku membeli sebarang 'buku'. Belum beli atau tidak mahu beli. Atau...terpaksa untuk tidak membeli (haku dah start cakap pusing pusing). Tapi sebenarnya hati sudah meronta ronta untuk membaca 'buku-buku' terbaru. Al-khonon bulan ini memang ku tahan nafsu untuk tidak mengorbankan the colors of RM keluar dengan laju (mengalahkan air paip). Tambahan ada satu lagi 'buku' yang masih terletak cantik dalam rak buku, belum diterokai lagi. Hadoi... kalau nak baca buku2 RAM tu kesihatan kene stabil kalau tidak...buang masa jer baca. Tak paham.

pesal haku tulis n3 gaya macam tulis diary nih?

***
Ceritera 2 - Dia, dalam Ramai... ~ Syud

(Baca Prolog)

"Siapa sangka, kan? Siapa sangka orang yang dia sangka hilang atau memang dah tak akan jumpa itu... muncul lagi di hadapan matanya?"


Syud ~ one of my favourite penulis 'buku'..
Ceritera 2 ~ daripada 3 ceritera dalam TINTA by JS Publishing.


p/s: ada tak sesiapa yang nak belikan 'buku' ni untuk saya? heh heh heh...

peace with love... :D

4 comments:

Prince Halilintar said...

cah..saya baru habis bace satu buku yg cah bgtu..nanti saya pulangkan..dah lame pinjam..rasenya memerlukan mase lbh lame tuk bace buku yg satu lagi..hehe

Fiqas said...

cah, saya tgh buat list nak order ni...senarai panjang, fulus yang tak brapa nak panjang lak.. :(

nukilanaffiza... said...

cuba la baca buku dari adik saya sendiri...Hanny Esandra

http://hannyesandra.blogspot.com

citer byk kepada citer cinta2..heheheh..sesuai utk apple hijau yg sedang hangat bercinta....

apple hijau said...

@ Prince ~ ala Prince pinjam lama2 pun tak pe...sy dh baca dh buku2 tu.. :)

@ Fiqas ~ best jer buat listing kan... nak oder buku apa plak kali ni? jeles jeles... :D

@ Fenn ~ tq. sedang meng usha belog dia ni..ha ha.. hangatnya cinta..

kawan. oh. kawan.

Dalam dunia ni kita ada macam-macam jenis kawan. ada kawan menangis sama-sama. ada kawan makan sepinggan tidur sebantal. ada kawan yang ...