Friday, March 25, 2011

penghargaan untuk penggemar apple sekelian

Assalamualaikum!!! atok owh atok...hehehehheehhe

Dipetang Jumaat yg indah lagi aman dan damai ini...sebab bos besar tak de...kuikuikui... CAH nak ucapkan ribuan terima kasih kepada semua follower 'Rama2 & Bunga' ni...

Sebagai tanda terima kasih dan penghargaan CAH dah buat semula bloglist. Cuba tengok kat tepi tu kalau tak caya...tapi CAH limit untuk 25 blog jer ler ye.. kalau semua kang panjang berjela jela plak. Kalau nak blog uols naik kenelah selalu hupdate ye wahai apple apple sekelian... :p

Jadinya... tak kan tak paham paham kot.. Sila lah klik klik blog yang berkenan di hati dan selamat berkenalan sesama sendiri ye. Selamat follow memfollow.. (rosak bahasa). Kot la ada yg berkenalan dan membawa ke jinjang pelamin dapat gak pahala. ha ha...

Sekian, untuk hari ini. Selamat berhujung minggu bersama orang tersayang.

salam sayang
dari haku yang telah merelakan dengan seikhlas2nya... :)

peace with love... :D

9 comments:

Prince Halilintar said...

amboi..sampai bawa ke jinjang pelamin tu..haha

apple hijau said...

Prince ~ hihihihi...dpt pahala dan...makan free... :p

hitam . putih ♥ izzatul said...

yeay .. yeay ..

i ade di situh :P

MOH KEMBARA said...

Salam Yesil Elma, tima kasih buat list, akak sendiri tak der list sbb tak pandai buat. Nak gi baca blog, main search merata2 atau klik masa deme bagi komen atau kat shoutbox. Tima kasih, blog akak pun tersenarai. Ni dah kawin, cari boyfriend buleh? Hiikkss!

♪..aq[daN]pUteraku..♪ said...

hiskk...slh send msg lak p entry len yang tsend..ahahha


siss..tharruuu...nma kita ada kt c2.. :(

wah, jinjang pelamin..?? ada ke?? hekhek..

a.samad jaafar said...

sekurang-kurang saya telahpun bersahabat dgn beberapa org blogger yg dulunya langsung tidak dikenali.. kami bertukar no tel.. berjumpa.. jadi kawan.. lelaki tau.. yg pempuan belum berani hihihi..bagi yg bujang-bujang, tak mustahil bertemu jodoh kan..

shameel Iskandar said...

TEMA saya dalam berblog ialah untuk melebarkan empayar persahabatan dan meluaskan wilayah persaudaraan. Bersahabat dan bersaudara sesama insan tapi kerana Tuhan.

Jadi, sekudrat yg mampu saya kunjung mengunjug sahabat2 blogger dan sekudrat yg boleh saya akan paaprkan entry yg memberi manfaat kepada semua.

salam kunjungan dari saya,

nukilanaffiza... said...

yeah....sis apple hijau thanks senaraikan blogs yang diikuti...

mcm saya blog ni tempat utk bercerita kisah kita...mcm2 ada la katakan..hehehe

apple hijau said...

@ Atul ~ sudah semestinya hitam putih ada di situh... :)

@ Yong Halima ~ ada bloglist senang sikit nak baca.. he he.. amboi! nak carik boipren ka? boleh boleh... :)

@ Anna ~ terharu? nah ambik tisu ni.. hehe...Anna dah ada ehem2 tak boleh nak cuba2 dah... :P

@ Yop Mad ~ kalau satu hari nanti kita semua berjumpa...fuuuh! bertambahlah persaudaraan sesama Islam.

Kita yg dh berkeluarga ni kasi can la kt yg bujang2 tu...mari kita lihat siapa yg kena... :D

@ En Shameel ~ suka dan setuju dgn tema tu. kdg2 sy lebih suka jd silent reader jer... :)

@ Fenn ~ macam2 ada...yg suka, yg duka, yg sedap, yg panas, mcm2 lagi lah... :P

kawan. oh. kawan.

Dalam dunia ni kita ada macam-macam jenis kawan. ada kawan menangis sama-sama. ada kawan makan sepinggan tidur sebantal. ada kawan yang ...