Sunday, March 6, 2011

santai petang ahad


self service la eh...

warm up

masih lagi warm up

pemerhati bebas 1

pemerhati bebas 2 - baru bangun tido mood tak berapa stabil.

sedang diuji

budak perempuan boleh di kira. :)

Nina yang leka.

pemerhati bebas 2 sedang sibuk dengan lollipop nya time nih mood dah stabil.

Sori lah kakak gambar blurr plak..

dapat gak. tali pinggang hijau, sijil dan t-shirt.


Sekian, n3 layan sendiri.

peace with love... :D


10 comments:

Prince Halilintar said...

alamak..kene pikir balik ni nak amik bini..nanti silap aribulan kene karate...hahaha

apple hijau said...

@ Prince ~ jgn khuatir diorg mcm mak dia jugak..lemah lembut sopan santun..ngeh ngeh ngeh

Fiqas said...

Cah, pemerhati ketiga tak de ke? hihihi...

apple hijau said...

@ Fiqas ~ pemerhati ke3 sedang bertugas menjadi fotografer...ngeh ngeh ngeh..

AngahSayang2314 said...

lepas nie karate akak pula yer.. hehehe...

white rose said...

rindunya nak blajar taekwando balik...

sy dah tali hijau tau kak...

♪..aq[daN]pUteraku..♪ said...

wah..hebatt...kcik2 da tau men tkwandoo..

nk lolipop gakk siss.. ^^

apple hijau said...

@ Angah ~ ha ha ha mak dia dah tali pinggang hitam cap lain la tapi.. :D

@ white rose ~ kenapa stop...sambung la lagi...sok boleh ajar anak2.. hi hi

@ Anna ~ baru nak mula la k.Anna... lolipop tak jual di sini ye...heheheh!

♪..aq[daN]pUteraku..♪ said...

alaaa..nk ugak lolipop tu..ahahha :P

apple hijau said...

@ Anna ~ boleh boleh...nanti 3princess pos untuk kak anna ye..hihi :P

kawan. oh. kawan.

Dalam dunia ni kita ada macam-macam jenis kawan. ada kawan menangis sama-sama. ada kawan makan sepinggan tidur sebantal. ada kawan yang ...