Friday, March 4, 2011

rehat sebentar bersama 3 princess


entri layan sendiri...

nak tu! nak tu! stoberi beri...

tak sabar. mau dipanjatnya troli tuh...

FYI...masih ada lagi dalam fridge kat rumah...masam! katanya.

sibuk memilih. aik, tuan bonzer pun join d club? ish ish ish...

dah dapat senyum sampai ke telinga ler. cuba kalau tak dapat... tak nak baliiiiik!!!

selamat berhujung minggu. semoga hujung minggu ini diisi dengan penuh kasih sayang bersama orang2 tersayang.

peace with love... :D

8 comments:

Prince Halilintar said...

sekali big apple pun join mkn aiskem eh..bahagia betul family cah ni..semoga berkekalan ke akhir hayat mcm ni..ehehe

apple hijau said...

@ Prince ~ big apple tu mula2 jual mahal..last2 dia juga tukang perabih...

Amin3x tq mendoakan kami.

Prince tu cepat2 lah berumah bertangga...ehem!

✿....rossa alina....✿ said...

hahahaha..senyum lebar je si kecik tu dapat eskem.. ;p

mamawana said...

senyum nampak gigi hepi tu...comelnyer

Fiqas said...

bersungguh big apple tu memilih eskrem...

tersengih panjang sikecik dapat eskerm...

apple hijau said...

@ alin ~ kalau tak dpt lebar gak mulut dia tp kuar suara yg tak sedap didengar.. ha ha

@ mamawana ~ pantang jumpa camera pun iye juga tu... he he

@ Fiqas ~ apa tak bersungguhnya..nanti kalau tak abis dia juga yg telan..hu hu

hitam . putih ♥ izzatul said...

nak aiskrim jugak :P

apple hijau said...

@ Atul ~ boleh boleh...nanti mintak kt abg Yim eh... :p

kawan. oh. kawan.

Dalam dunia ni kita ada macam-macam jenis kawan. ada kawan menangis sama-sama. ada kawan makan sepinggan tidur sebantal. ada kawan yang ...