Sunday, August 15, 2010

moody

haku pelik sungguh lah.
apasal nak moody moody.
haku pun kekadang (selalu sebenarnya) moody tapi pandai pandailah cover.
tak payahlah nak tunjuk kat semua orang yang awak tu moody.
kenapa?
tak puas hati ke haper?
haku tau lah sekarang ni puasa.
kalau ada marah kat orang orang tertentu tak payah lah nak marah kat orang lain
@ semua orang yang tak de kene mengena.
hello...aku dah jumpa
ramai orang
bermacam macam pe'el
tak kan haku tak perasan dan kenal yang mana satu mood baik yang mana mood tak baik.
haku pun dah tua (isk isk isk...pengakuan yang pahit nak buat)
dah tau bezakan benda benda macam gitu!
kalau haku salah i'm soooooo sorry.

hati kecil ku terusik!

p/s: alin @ http://miszrossa.blogspot.com/ ciknab pun dah terikut ikut kau punya stail kat belog kau tu.heh!

~Adios!~

10 comments:

✿....rossa alina....✿ said...

alahaaai..sape yg bad mood tu kene rendam ngn air..bg sejuk..wee~~

p/s : hehehehehe..stail cmni best sikit nak baca..tapi tak tau la org len kan..hohoho~

apple hijau said...

a'ah air sejuk + air akuarium kat ofis ni.muahahahhahaha...ups!ter ketawa jahat plak di bulan pose ni..

p/s: sesuai untuk meluah perasaan.

Prince Halilintar said...

sape yang wat aplle hijau moody ni..mai sini prince tlg bg tazkirah kat dia..heehee

Anonymous said...

Biaselah cik apple hijau ooi...selagi manusia digelar manusia mmg mcmtulah...tapi kalau manusia berperangai binatang susah mau bincang...apa2pun i doakan org yg mcm gitu insafla cpt2...Prince bila u bleh bagi tazkirah....??

apple hijau said...

prince,apple hijau tak moody pun cuma hati terusik skit jer...tak de benda lah.
en/cik anonymous,klu manusia sudah berperangai binatang...aiyaaaak.
p/s:i pun selalu moody...

shida mj said...

i pun moody gak tapi skang dah pandai cover..dan dah pandai mencover org lain yg moody..eh eh sape yg moody tu cik apple hijau ooii..cakap biar teghang..ekekekek

apple hijau said...

tak pernah tengok k.shida moody pun... eh! tp jgn moody ye sy takut hehehe..nak nuntut ilmu ngan k.shida la cam ni sbb sy pun suka moody. biarlah org tu terus moody dalam dunia nya...

shida mj said...

ada gak moody nye..ngan asben..hihi tak baik kan..tuntut ilmu dgn kak sar la cik apple hijau..beliau lagi terer.

SARIAH said...

SHIDA OOI...MANELAH AKAK ADA ILMU MODY2 NI...AKAK ADA ILMU TGUK TARIKH LAHIR JE ITUPUN TAK BERAPA JADI..KAN APPLE HIJAU..HU3

apple hijau said...

yg tak jadi ilmu tengok jantina dalam perut jer kak...ha ha ha..yg lain okey jer. sib bek Awe dah tak rajin dtg sini kalau tidaaaak....

kawan. oh. kawan.

Dalam dunia ni kita ada macam-macam jenis kawan. ada kawan menangis sama-sama. ada kawan makan sepinggan tidur sebantal. ada kawan yang ...