Thursday, August 12, 2010

Kemeriahan dalam Kehilangan

Salam Ramadhan....

Agak agak uols la kan tajuk n3 cik apple hijau ni ada ala ala macam tajuk lagu shahir AF tu tak? Kebahagiaan dalam Perpisahan. har har har....

Layan gambar dulu erk...

Masing masing berpusu pusu menuju ke lif.

 Oleh kerana lif yang di tunggu tunggu tak juga kunjung tiba maka, kami pun menuruni anak anak tangga dari aras 5 ke aras 1.

Setibanya kami di aras 1 penuh dah lobby dengan warga canseleri.

Di antara TNC2 yang kelihatan sedang leka bersembang sementara menanti kedatangan Dato' VC.

Hissssh...lambek bonar Dato' ni moh kita berposing posing dulu lah.

Ceria. Itulah perkataan yang tepat untuk senario gambar ini.

Mari mari...cik apple hijau ambik gambar uols yang kepanasan tu..senyum senyum...

Sebahagian Ketua2 PPS bersama staf. Ada yang masam, ada yang manis, ada yang tak de perasaan...huhu!

Dia datang! Dia datang dengan senyum leretnya...

Ha! tiup dik tiup.



Dato', jangan lah berucap panjang2. Ramadhan ni. Panas plak tu kat luar ni walaupun masih pagi.

Pemimpin2 Malaysia terdahulu.


Apasal diorang dongak dongak ni??? 

Oooooo....bendera terjun rupanya...

Pelancaran dimulai dengan melekatkan bendera di kenderaan2 rasmi universiti.

Turn kenderaan TNC (P&I) pulak dilekat bendera dengan diperhatikan oleh big bos sendiri. Yeah!bravo Encik Mi.

Selesai lah sudah... sebelum bersurai ada shooting untuk Hari Raya. Nanti nak masuk dalam TV. Hihihi...jangan jeles.

MERDEKA!

Itulah Kemeriahan di Canseleri yang sarat dengan pelbagai event walaupun di bulan Ramadhan. Juga, ketika cik apple hijau kehilangan. Kehilangan idea dan mood untuk menulis di blog.

p/s: Adeeeeeh....sakit kepala sebab kene panas!

~Adios!~

3 comments:

Prince Halilintar said...

apple hijau itu baru panas didunia belum panas di neraka..same2 lah kite minta dijauhkan dari api neraka,insyaallah berkat doa kita dlm bulan mulia ni..prince dgr khutbah jumaat tadi..

sariah said...

Panas cuaca di dlm dada ku telah reda dgn banyak berzikir; poyo nmpak..same2lah kita berdoa ye..

apple hijau said...

berkat ramadhan al mubarak...hebat sahabat2 ku ini...

kawan. oh. kawan.

Dalam dunia ni kita ada macam-macam jenis kawan. ada kawan menangis sama-sama. ada kawan makan sepinggan tidur sebantal. ada kawan yang ...