Monday, August 23, 2010

bila bohsan

Salam semua...

i'm not in the mood. betul betul not in the mood. not in the mood to talking and writing. dalam keadaan yang tidak sihat semua nya jadi tak syok. dan, menjadikan semuanya bohsan. selalunya...bila bohsan cik apple hijau akan jumpa kawan kawan di SINI ataupun jumpa geng geng di SITU ataupun akan merayau ke tempat Cik Sue untuk bercakap cakap dengan Gorgon.

Tapi, hari ni....hukhukhuk sedih sob sob GORGON IS GONE. Gorgon dah tak de! semoga rohnya di cucuri rahmat. Amin...tak boleh nak cerita dan luah perasaan ngan Gorgon lagi. dah lama tak jumpa Gorgon. ye la, minggu lepas kan cik apple hijau MC. kesibukan (sibuk la sangat..) membuatkan cik apple hijau tak menjenguk jenguk nya. Al-Fatihah untuk Gorgon. Pergi mu tiada pengganti.

Gorgon dah meninggal.....


....meninggal kan aquarium kaca yang besar itewww..
...meninggal kan cik Sue nya...
...meninggal kan sahabat2 'baik'nya si burn dan adik burn
Gorgon si udang... udang apa erk? udang galah? udang harimau?apa apa ajer la.

p/s: kecoh lah kau nyiah. udang mati pun masuk belog? kan aku dah kata aku ni tengah bohsan! bohsan! tau tak? eh, bohsan bukan sebab takde keje, malas nak buat aje..hihi 

~Adios!~

2 comments:

Prince Halilintar said...

ehem2..da pandai cik aplle wat link..hehe

cian kat gordon..xley nk kaco die dah..

apple hijau said...

he he he he he...practise make perfect..
gorgon tak de..tuan dia ade, masih boleh kacau..hihi

kawan. oh. kawan.

Dalam dunia ni kita ada macam-macam jenis kawan. ada kawan menangis sama-sama. ada kawan makan sepinggan tidur sebantal. ada kawan yang ...