Monday, September 20, 2010

some. one. hacked. my. blog.

uwaaaa...tolong la... bila klik pd URL http://pu3ofmine.blogspot.com/ ni dalam masa 2 saat terus gi laman sesawang JENTAYU.COM.

tak caya?cuba. try. test.

ada orang telah mengkocar kacirkan blog ini...

huwaaaaaa....

Nuar! tolong lah...
eerrrr....
kenapa Nuar?
siapa Nuar?
Nuar ialah...dot dot dot
tungggggguuuuuuuu....

p/s: sungguh jahat orang iteww...

~Adios!~

4 comments:

✿....rossa alina....✿ said...

ye la..memang jadi cmni..ni nak wat komen pn kene stop kan dulu dari loading habis..nape jd cmni ea??huhuhu...

aleen adela akoo ^_* said...

uiks,ok je nih.bley je bukak blog kamoo.hu3

✿....rossa alina....✿ said...

aritu cik ade edit pape ke kt blog??

apple hijau said...

@ alin: tak de usik ape ape pun cuma masuk kan gamabr budak2 jer.

@ aleen adela : kalau dah ok bagus la...lega...

kawan. oh. kawan.

Dalam dunia ni kita ada macam-macam jenis kawan. ada kawan menangis sama-sama. ada kawan makan sepinggan tidur sebantal. ada kawan yang ...