Wednesday, September 1, 2010

dah tahap gaban dah ni!

Salam

Aduyaaaaiiii.... nak buat kerje tak de mood. Padahal ada 2 benda besar nak kene buat. 1 event projek nak buat lepas raya 1 lagi hal hal berkaitan data data ni. Banyak siut sebenarnya....ah!lupakan.  Nak cakap mood raya dah tiba tak juga. Hal-maklum tahun ni mak raya di 'perantauan'. Meeeemang..... mak akan pasang payung dalam bilik!ha ha ha...

Dalam boring bosan tak de mood malas pening (semua cukup rempah) terpandang lah pada...

Plastik pembalut pun tak bukak lagi ni...beli masa PBS Jun 2010 hari tu.

Khonon khonon mak tak nak la baca novel dalam bulan pose ni. Disebabkan dah kes aksi terlampau kemalasan dan kebohsanan nya pelan pelan mak capai dan rabak pembalut plastik tu. page 1...page 2... tutup. Simpan balik dalam laci. Pening. Malas nak memikir.

Khonon khonon nak baca novel...hmmmm....lupakan. Sambung la lepas habis Syawal.

p/s: kalau dah novel pun tak dapat nak tolong....camno?


~Adios!~

No comments:

kawan. oh. kawan.

Dalam dunia ni kita ada macam-macam jenis kawan. ada kawan menangis sama-sama. ada kawan makan sepinggan tidur sebantal. ada kawan yang ...