Wednesday, September 1, 2010

main bunga api

Ala...budak budak....ikutkan ajer la. Kesian pulak kalau tak dilayan. Zaman kanak kanak ni la nak main benda benda cenggini. Bunga api ajer bukan mercun pun. Sok dah tua tak kan nak main bunga api pulak, kan?

  

Senyum lebar. Suka.

p/s: Ini baru 1 malam belum malam berikut dan berikut dan berikut dan berikut dan .....

~Adios!~


4 comments:

Prince Halilintar said...

amaran:merbahaya main bunga api dan mercun..

cik apple hijau nak bunga api jugak..dah lame xmain ni..hehe

apple hijau said...

ha ha ha...budak besar lagi takboleh main bunga api lebih dan lebih lagi bila dh ade aweks. ahaks!

Prince Halilintar said...

shhhhht..apple hijau ni aweks tu jgn la ckp kuat2..hehe..klu dia taw prince main bunga api mesti die nak jugak..hahaha

apple hijau said...

ups! ye ke? ok. ini rahsia kita berdua ye.. ha ha ha

kawan. oh. kawan.

Dalam dunia ni kita ada macam-macam jenis kawan. ada kawan menangis sama-sama. ada kawan makan sepinggan tidur sebantal. ada kawan yang ...